pavliha_večer - Vstopnice ©

Marko Pavliha

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Spoštovani kupci!


Organizator obvešča, da je dogodek Marko Pavliha, 9. 4. 2020 v Mariboru odpovedan.


Vstopnice lahko vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina. Spletni kupci se obrnite na info@eventim.si.


Hvala za razumevanje.


 


Zaradi trenutnih razmer, ki vladajo v svetu in vladnih ukrepov v povezavi z izbruhom novega koronavirusa so zaprta vsa naša lastna in številna partnerska prodajna mesta. To pomeni, da številni kupci nimate možnosti uveljavljati pravice do vračila vstopnic za prestavljene dogodke v rokih, ki so jih določili organizatorji. V interesu vseh je varovanje zdravja in dobrobit državljanov ter izogibanje nevarnim situacijam.


Skladno s tem je bila sprejeta odločitev o začasni zaustavitvi vseh vračil kupnin za vstopnice odpovedanih in prestavljenih dogodkov. Začasna ukinitev bo veljala, dokler se ne bo stanje v državi poleglo in bodo pristojni spet dovolili vračanje v javno življenje. Po koncu ukrepov za omejevanje javnega življenja v državi vas bomo obvestili o novih datumih dogodkov in terminih vračanja vstopnic.


PREDAVANJE


Prof. dr. Marko Pavliha: Znanost onkraj materialističnega dojemanja sveta


Vabljeni na Večer v živo s predstavnikom Galilejeve komisije, ki se ukvarja z znanostjo onkraj materializma. Govorili bomo o zavesti, od kod izvira in zakaj je človek mnogo več, kot njegov um.

Dr. Marko Pavliha je širši javnosti bolj znan kot nekdanji minister za promet in podpredsednik državnega zbora, vendar ta politična petletka predstavlja le nekaj kamenčkov v njegovem
bogatem življenjskem mozaiku. Poleg rednega pravniškega pedagoškega in raziskovalnega dela doma in v tujini preučuje starodavne modrosti, etos, filozofijo, duhovne razsežnosti človeka
in celostno zavest.

NA SREČANJU VEČER V ŽIVO BOMO IZVEDELI:
• kaj je zavest in od kod izvira, kako jo razlaga večinska
(materialistična) znanost in kako vse več genijev, vključno
z Nobelovimi nagrajenci,
• zakaj je človek mnogo več kot telo in presega svoj um (ego),
• o čem govori revolucionarno znanstveno poročilo Galilejeve
komisije z naslovom Znanost onkraj materialističnega
pogleda na svet: naproti postmaterialistični znanosti,
• kako lahko dosežemo višjo raven zavesti, morale, etike in
prava (holistična vzgoja, umetna inteligenca itd.).

PRAKTIČNO:
Osebne izkušnje
in nasveti!