Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Konec avgusta se iz morja preselimo na reko,
na MARIBOR RIVERSIDE - International DJ weekend
v atriju ŽIČKEGA DVORA!
////////
Energični ritmi house glasbe, stoletni dvorec, odličen nabor hladnih koktajlov in energija, ki
bo podaljšala poletje v zabave polne avgustovske noči.
///////
LINEUP:
DJ JULIEN HAMMER (GER)
DJANE LADYLECTRA (CHI)
DJ TADEJ (SLO)

Cena vstopnice:
1 večer + welcome koktajl: 10 €
2 večera + welcome koktajl: 15 €

Informacije: rozmarin@rozmarin.si, 031 388 179

//////

Dj-ka in producentka LADYLECTRA v svoji glasbi združuje ključne elemente techna, techno-house-a, afro-house-a in elektronike, ki vas bo popeljala na neverjetno nočno potovanje. Pod vplivom party scene na Ibizi, v Muenchnu, Madridu, Melbournu in Berlinu, Ladylectra za svoje občinstvo izbira najboljšo glasbo. Ujela pa ne bo le vaših ušes, temveč tudi vaš pogled...njen prepoznaven stil odražajo črni in Ferrari rdeči ekstravagantni kostumi.

DJ JULIEN HAMMER je rojen v Parizu, odraščal in deluje pa v Muenchnu. Hammer raziskuje najbolj skrite kotičke elektronske glasbe, njegova preferenca pa so funky in deep house zvoki s katerimi vas bo popeljal na glasbeno potovanje polno plesa in zabave do zgodnjih jutranjih ur.

DJ slovenskih korenin in nekdanji profesionalni tenisač Tadej Jaki - DJ TADEJ navdih pri ustvarjanju išče na svojih potovanjih po svetu, kar se odraža v prepletanju različnih stilov in eksotičnih ritmov. Njegov performans poslušalce popelje od globalnega deep housea vse do afro-tech-minimal-elektronskih zvokov.

 

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

GALERIJA GOSPOSKA D.O.O.

Gosposka ulica 8

2000 Maribor