Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

AVGUSTA NA SLOVENSKI OBALI ZAŽIVI PIKNIK KINO

 

Ekipa ljubljanskega Kina Bežigrad bo v začetku avgusta na slovenski obali premierno predstavila nov koncept sproščenega piknik kina s projekcijami poletnih uspešnic neposredno na plaži!

V petek, 3. avgusta, bo v Simonovem zalivu v Izoli na ogled težko pričakovana glasbena komedija Mamma Mia! Spet začenja se, ki bo dan kasneje, 4. avgusta, na sporedu tudi na portoroški plaži Bernardin. Tja se bo v nedeljo, 5. avgusta, simbolično vrnila domov slovenska mladinska klasika Poletje v školjki, ki bo predvajana z angleškimi podnapisi, da bodo v njej lahko uživali tudi tuji gostje. 

Vzdušje bo povsem sproščeno in poletno obarvano, zato lahko obiskovalci s seboj prinesejo odeje, ležalnike in blazine, ki bodo sicer na voljo tudi za izposojo. Kot pritiče konceptu piknik kina, ne bodo manjkale niti kokice in ostala gostinska ponudba.   

PARKING ob plaži prost za obiskovalce (do zapolnitve mest).

MAMMA MIA! SPET ZAČENJA SE

Pripravite se na petje in ples, smeh in ljubezen! Spet se obeta pričakujemo obilica petja in plesa, ki odlikuje že prvi del glasbene komedije MAMMA MIA, v katerem smo spoznali simpatično Sophie, ki je ob svoji skorajšnji poroki  ob sebi želela imeti tudi očeta. Ker ji uporniška mama Donna nikoli ni zaupala očetovega imena, je Sophie na mali grški otok pripeljala trojico moških iz mamine preteklosti. Med ugotavljanjem, kdo bi lahko bil njen oče, sta nastala kaotičen vrtinec zabavnih zmešnjav in poplava romantičnih čustev.

Vabljeni na ponovni ples z ABBO in na srečanje s tistimi, ki so pred desetimi leti navdušili milijone gledalcev po vsem svetu ter k spoznavanju novih obrazov, ki bodo skupaj z njimi krojili zgodbo drugega dela in nam razkrili, kako se je vse skupaj začelo.

 

Odgovorni organizator prireditve

KG 4Ljubljana d.o.o.

1000 Ljubljana