Mamma mia, muzikal  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Za ta dogodek vam je na voljo dostavna metoda print@home! Opravite nakup preko spleta in si vstopnico natisnite, kar na domačem tiskalniku. (dodatna navodila o print@home najdete tukaj).


 


Mati. Hči. Trije možni očetje… ter pot do oltarja, ki je ne boste nikoli pozabili!


 


 


Muzikal MAMMA MIA! oživlja glasbeno zapuščino legendarne skupine ABBA. Vse od njegove premiere leta 1999 na West Endu v Londonu, si ga je v več kot 40 državah in 170 mestih po vsem svetu ogledalo prek 54 milijonov gledalk in gledalcev.


Romantično zgodbo polno optimizma in življenjske energije, ki se odvija na grškem otoku, pod režiserskim vodstvom Juga Radivojevića, na odru izvaja 41-članska zasedba: Alenka Godec, Simona Vodopivec Franko, Damjana Golavšek, Uroš Smolej, Gojmir Lešnjak – Gojc, Marjan Bunič, Lea Bartha, Matjaž Kumelj ter mnogi drugi.


Abbine večne glasbene uspešnice bodo 15. junija v Križankah, pod dirigentsko taktirko Patrika Grebla, prvič zadonele v slovenskem jeziku, za kar je z odličnimi prevodi poskrbel glasbenik in kantavtor Tomaž Domicelj.


 


 


MAMMA MIA! je romantična komedija o nasprotujočih si prizadevanjih in sanjah enega dekleta iz 70 ih in drugega iz 90 ih let. Skozi čarobno pripovedovalno moč glasbe in pesmi skupine ABBA spoznamo DONNO, neodvisno mater samohranilko, ki za izpolnjeno življenje ne potrebuje moškega, ter njeno dvajsetletno hčer SOPHIE, ki si želi romanco, otroke in veliko pravljično poroko.


Ko bi jo lahko vsaj oče pospremil do oltarja …


Ko bi ji lahko vsaj mama povedala, kdo je njen oče …


Sonce, morje, ljubezen in zvijače so ozadje pripovedi o ženskah, ki so želele imeti vse, in dekletih, ki hočejo srečo do konca svojih dni.


Pa je kdo vprašal moške, česa si oni želijo?


 


 


Produkcija: Prospot d.o.o. v sodelovanju s Festivalom Ljubljana


Producent: Jurij Franko


 


 


Odgovorni organizator prireditve:


Festival Ljubljana


Trg francoske revolucije 1


1000 Ljubljana