MADAGASCAR pustolovski muzikal - Vstopnice

madagascar_darilo - Vstopnice ©

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Živalska plesno-glasbena komedija za velike in male otroke. 

Ljubitelji muzikalov, živali in pustolovščin pozor! Pozabite na vsakdan in odpotujte v vročo afriško divjino skupaj s simpatičnimi junaki pustolovskega muzikala Madagascar, ki v živo v slovenskem jeziku navdušuje ljubitelje plesa, glasbe in gledališča po vsej Sloveniji. 

Po izjemnem uspehu Dreamworksove risanke Madagascar, ki je navdušila mlade in mlade po srcu širom sveta, je ta veliki spektakel letošnjo jesen v obliki muzikala zaživel na naših odrih. Licenčni projekt je pripravila NAGP produkcija s producentom Nejcem Avbljem v koprodukciji s Špas teatrom.

Kralj v mestu narejene džungle, lev Alex, je glavna atrakcija newyorškega živalskega vrta. Alex in njegovi najboljši prijatelji, svojevrstna zebra Marty, hipohondrična žirafa Melman in ljubko zaobljen povodni konj Gloria, že vse življenje živijo v živalskem vrtu. Zebra Marty za svoj deseti rojstni dan izrazi prav posebno željo, ki živalske prijatelje odpelje na zabavno popotovanje. Znajdejo se v mestu, kjer jih ujamejo, uspavajo in pošljejo v Afriko. Ko truma pingvinov sabotira ladjo, se Alex, Marty, Melman in Gloria znajdejo na obali Madagascarja. Mestni razvajenci morajo ugotoviti, kako naj preživijo v divjini, ki je prej nikoli niso videli. Lev, žirafa, nilski konj, zebra, lemurji in pingvini tako doživijo največjo pustolovščino doslej… V njihove like so se vživeli znani pevci in igralci: Gašper Rifelj, Blaž Vrbič, Irena Yebuah Tiran, Leticia Yebuah Slapnik, Nejc Lisjak, Srđan Milovanović, Jan Bučar, Nejc Simšič, Lea Bartha Pesek, Danaja Koren, Neža Strenčan in drugi.

Glasba napisana v pop stilu nas 'žgečka' po podplatih, skupaj z odlično koreografijo Mojce Horvat. Režijo vodi Eva Hribernik, za vrhunsko glasbeno izvedbo pa skrbi oče slovenskih muzikalov Simon Dvoršak. Za izpiljenost vokalov skrbi Eva Černe. Prevod besedila je delo Janeza Usenika, ki je poskrbel, da obiskovalci muzikala tudi tako znana besedila, kot so v pesmi 'I like to move it, move it' odslej z veseljem prepevajo v slovenskem jeziku.

Zamuvajte z živalsko druščino v eksotični dogodivščini, ki vam bo popestrila hladne jesenske dni!

Se vidimo! 😊

 

www.madagascar.si

Predstava je pripravljena v posebnem sodelovanju z Music Theatre International (Europe) - www.mtishows.eu.

Avtor knjige: Kevin Del Aguila

Avtorja glasbe in besedil: George Norigea in Joel Someillan

 

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

NAGP Produkcija d.o.o.

Kališnikov trg 9

1000 Ljubljana