LUKA BASI LJUBLJANA - Vstopnice

Luka Basi

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

LUKA BASI/ LJUBLJANA / RESTART TOUR

NAJVEČJE POVEZANO KONCERTNO DOGAJANJE V SLOVENIJI - RESTART TOUR LJUBLJANA predstavlja:

LUKA BASI Z BANDOMTrenutno najbolj vroč slovenski glasbeni izvajalec, ki polni odre in ogreva srca oboževalk po celotni Sloveniji. Na velikem odru RESTART TOUR Ljubljana bo nastopil s spremljevalnim bendom in ogrel publiko in oboževalke s koncertom in svojimi najlepšimi glasbenimi hiti.

Kdaj: 12. Avgust, od 20. ure dalje

Kje: Na prostem, plato pred halo Tivoli, Ljubljana

RESTART TOUR – NAJVEČJE POVEZANO KONCERTNO DOGAJANJE

Koncert Luke Basija je del največjega povezanega koncertnega dogajanja v Sloveniji, z nazivom Restart Tour – vrnimo dogodke ljudem, ki se bo odvilo v več slovenskih mestih in skupaj obsega preko 50 koncertov. Urbana glasbena koncertna doživetja, povezana v enotno koncertno glasbeno turnejo v slovenska mesta prinašajo najbolj zveneča imena slovenske in ex-yu glasbene scene.

KONCEPT VARNEGA DRUŽENJA

V skladu s smernicami ki so/bodo veljavne, bo na dogodkih razvit koncept varnega druženja. Vsi dogodki so na prostem (open air) in število vstopnic je omejeno (glede na kapacitete in omejitve). Poskrbljeno bo tudi za zagotavljanje ostalih smernic za varno zabavo, ob hkratni možnosti za čim bolj brezskrbno zabavo in pristno doživetje obiskovalcev.

OMEJENO ŠTEVILO VSTOPNIC