LUKA BASI KOPER 2021 - Vstopnice

Luka Basi

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

1. uradna spletna stran Restart tour: https://www.xmusic.si/
2. v koliko imate potrjeno okužbo s COVID-19 vam, ob predložitvi dokazila, povrnemo kupnino.
Organizator ni pristojen za preverjanje PCT potrdil na vhodu, zato na dogodkih preverjanja potrdil ne bo izvajal (v kolikor bo na dan dogodka PCT ukrep še v veljavi). V primeru, da bo PCT na dan dogodka za vstop na dogodek zakonsko potreben bomo o tem obiskovalca jasno opozoril v skladu z veljavno zakonodajo.

Brezplačna testiranja so možna na naslednjih lokacijah https://bit.ly/brezplacna-testiranja in pri ostalih zasebnih ponudnik.


NAJVEČJE POVEZANO KONCERTNO DOGAJANJE V SLOVENIJI

RESTART TOUR KOPER

LUKA BASI/ KOPER / RESTART TOUR

NAJVEČJE POVEZANO KONCERTNO DOGAJANJE V SLOVENIJI - RESTART TOUR KOPER predstavlja:

LUKA BASI: https://www.facebook.com/lukabasi

Luka Basi je trenutno eden najbolj vročih slovenskih glasbenih izvajalcev, ki polni plesišča in ogreva srca oboževalk po celotni Sloveniji. Na velikem odru RESTART turneje v Kopru, v idiličnem ambientu Ukmarjevega trga, bo nastopil s spremljevalnim bendom in ogrel publiko s koncertom in svojimi najlepšimi glasbenimi hiti. Sonce, morje in zvoki romantičnih Lukovih ritmov so več kot odlična kombinacija za poletne dni.

Hiti:

Prokleto zlato: https://www.youtube.com/watch?v=FaH5kzBGBGM

Kad postaneš drugome žena: https://www.youtube.com/watch?v=D-w-agwj2Eo&

Kad vidim boga uživo: https://www.youtube.com/watch?v=xkOOv35Kc-8&

Kdaj: 23. Julij, od 20. ure dalje

Kje: Na prostem, Ukmarjev trg Koper


RESTART TOUR – NAJVEČJE POVEZANO KONCERTNO DOGAJANJE

Koncert Luke Basija je del največjega povezanega koncertnega dogajanja v Sloveniji, z nazivom Restart Tour – vrnimo dogodke ljudem, ki se bo odvilo v več slovenskih mestih in skupaj obsega preko 50 koncertov. Urbana glasbena koncertna doživetja, povezana v enotno koncertno glasbeno turnejo v slovenska mesta prinašajo najbolj zveneča imena slovenske in ex-yu glasbene scene.


KONCEPT VARNEGA DRUŽENJA

V skladu s smernicami ki so/bodo veljavne, bo na dogodkih razvit koncept varnega druženja. Vsi dogodki so na prostem (open air) in število vstopnic je omejeno (glede na kapacitete in omejitve). Poskrbljeno bo tudi za zagotavljanje ostalih smernic za varno zabavo, ob hkratni možnosti za čim bolj brezskrbno zabavo in pristno doživetje obiskovalcev.