LUKA BASI RESTART CELJE - Vstopnice

Luka Basi

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

1. uradna spletna stran Restart tour: https://www.xmusic.si/
2. dogodek bo v vsakem vremenu, zagotovljeni so prireditveni šotori.
3. v koliko imate potrjeno okužbo s COVID-19 vam, ob predložitvi dokazila, povrnemo kupnino.
Organizator ni pristojen za preverjanje PCT potrdil na vhodu, zato na dogodkih preverjanja potrdil ne bo izvajal (v kolikor bo na dan dogodka PCT ukrep še v veljavi). V primeru, da bo PCT na dan dogodka za vstop na dogodek zakonsko potreben bomo o tem obiskovalca jasno opozoril v skladu z veljavno zakonodajo.

Brezplačna testiranja so možna na naslednjih lokacijah https://bit.ly/brezplacna-testiranja in pri ostalih zasebnih ponudnik.


LUKA BASI / CELJE / RESTART TOUR

NAJVEČJE POVEZANO KONCERTNO DOGAJANJE V SLOVENIJI

RESTART TOUR CELJE predstavlja:

LUKA BASI: https://www.facebook.com/lukabasi

Luka Basi je trenutno eden najbolj vročih slovenskih glasbenih izvajalcev, ki polni plesišča in ogreva srca oboževalk po celotni Sloveniji. Na velikem celjskem odru, v atriju Celjskih sejmov, bo nastopil s spremljevalnim bendom in ogrel publiko s koncertom in s svojimi najlepšimi glasbenimi hiti. Poletna noč in romantični Lukovi ritmi so več kot odlična kombinacija za nepozabno zabavo.

Hiti:

Prokleto zlato: https://www.youtube.com/watch?v=FaH5kzBGBGM

Kad postaneš drugome žena: https://www.youtube.com/watch?v=D-w-agwj2Eo&

Kad vidim boga uživo: https://www.youtube.com/watch?v=xkOOv35Kc-8&

Kdaj: 7. Avgust, od 20. ure dalje

Kje: Celje - atrij Celjskih sejmov


RESTART TOUR – NAJVEČJE POVEZANO KONCERTNO DOGAJANJE

Koncert Luke Basija je del največjega povezanega koncertnega dogajanja v Sloveniji, z nazivom Restart Tour – vrnimo dogodke ljudem, ki se bo odvilo v več slovenskih mestih in skupaj obsega preko 50 koncertov. Urbana glasbena koncertna doživetja, povezana v enotno koncertno glasbeno turnejo v slovenska mesta prinašajo najbolj zveneča imena slovenske in ex-yu glasbene scene.


KONCEPT VARNEGA DRUŽENJA

V skladu s smernicami ki so/bodo veljavne, bo na dogodkih razvit koncept varnega druženja. Vsi dogodki so na prostem in število vstopnic je omejeno (glede na kapacitete in omejitve). Poskrbljeno bo tudi za zagotavljanje ostalih smernic za varno druženje, ob hkratni možnosti za čim bolj brezskrbno zabavo in pristno doživetje obiskovalcev.