lukabasi_bivje - Nakup vstopnic ©

LUKA BASI in NOČNI SKOK

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Spoštovani kupci!


Organizator obvešča, da je dogodek Luka Basi in Nočni Skok v Dekanih iz 21. 3. prestavljen na kasnejši termin, ki ga bodo sporočili naknadno.


Že kupljene vstopnice bodo veljale za nov datum. Če vam nov termin ne bo ustrezal, lahko vstopnice vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina. Spletni kupci se obrnite na info@eventim.si.


Hvala za razumevanje.


 


Zaradi trenutnih razmer, ki vladajo v svetu in vladnih ukrepov v povezavi z izbruhom novega koronavirusa so zaprta vsa naša lastna in številna partnerska prodajna mesta. To pomeni, da številni kupci nimate možnosti uveljavljati pravice do vračila vstopnic za prestavljene dogodke v rokih, ki so jih določili organizatorji. V interesu vseh je varovanje zdravja in dobrobit državljanov ter izogibanje nevarnim situacijam. Skladno s tem je bila sprejeta odločitev o začasni zaustavitvi vseh vračil kupnin za vstopnice odpovedanih in prestavljenih dogodkov. Začasna ukinitev bo veljala, dokler se ne bo stanje v državi poleglo in bodo pristojni spet dovolili vračanje v javno življenje. Po koncu ukrepov za omejevanje javnega življenja v državi vas bomo obvestili o novih datumih dogodkov in terminih vračanja vstopnic.


 


Music park je novo koncertno prizorišče na obali. Nahaja se ob stari cesti Koper/Ljubljana pri Dekanih. Ponaša se z velikim odrom, izjemnim ozvočenjem in bogatim svetlobnim parkom. Obiskovalcem nudi veliko parkirnih prostorov v neposredni bližini. Na celotnem prizorišču je poskrbljeno za raznovrstno ponudbo pijače in hrane. Sezono začenjamo z zabavo pod ogrevanim šotorom, v kratkem pa bo objavljen celoten poletni open air program.


 


MUSIC PARK - PRVI DAN POMLADI


LUKA BASI IN NOČNI SKOK - ZABAVA DO JUTRANJIH UR!


POD OGREVANIM ŠOTOROM


SOBOTA, 21.3. OB 21.00 URI


 


LUKA BASI


Trenutno najbolj zaželjen glasbeni zvezdnik v Sloveniji na večjih odrih. "Slovensko srce, dalmatinska duša" se je prijelo slovenskega glasbenika, ki podira meje pri nas in na hrvaškem. Z megahiti: TAXI, META, ISTRIJANKO, RUŽO MOJA, SEDAM NOĆI, RUŽO BILA, NISAM JA OD JUČER, MOJA , SOLO in drugimi, polni kjerkoli se pojavi. S svojim prvim CD-jem LUKA BASI se Luka drži tudi med najbolj prodajanimi glasbeniki tako pri nas kot na hrvaškem. Poleg razprodanih šotorov, klubov, open air koncertov, pa je Lukin vrhunec letošnjega leta zagotovo velika DALMATINSKA NOČ v Križankah, ki je bila razprodana v mesecu dni po najavi in več kot dva meseca pred samim koncertom.


 


NOČNI SKOK


Nočni skok je zasedba z obale sestavljena iz šestih članov, ki na odru ustvarjajo glasbo za vse vrste okusov. Skupina se je v zadnjih letih preoblikovala in dobila novo podobo. Tako danes zasedbo sestavlja skupina odličnih glasbenikov, kateri so po svojem prvem letu skupnega dela, ogromno vajah in nastopih našli skupno točko: glasbo v pravem pomenu. Raznolikost glasbenega repertoarja je tista, ki jih naredi posebne; pop glasba, rock predvsem za mlajšo populacijo ter narodnozabavna glasba. Vedno se prilagajajo in približajo publiki in vsakemu ponudijo kaj v veselje. Z dobro energijo, vztrajnostjo in ogromno trdega dela pa ustvarjajo tudi kvalitetno avtorsko glasbo. Več desetletne izkušnje so tiste, ki veliko pripomorejo k temu, odziv publike pa je tisti, ki kaže, da so na pravi poti in da jih ljudje spremljajo in radi poslušajo. Bruno Viler, vodja skupine, je na sceni že več desetletij in z dolgoletnimi izkušnjami vodi in motivira ostale člane. Skupina se v preteklosti lahko pohvali z vrsto uspešnic, kot so Ribe (zmagovalna pesem v oddaji Na zdravje), Bambina, Stiskaj, Veseli december in druge. Prvo skladbo Nisem to dekle posneto pod novo zasedbo, pa publika zelo dobro sprejme. V skupini fantje in dekle niso zgolj glasbeniki, druži jih skupno ustvarjanje, pozitivna vizija prihodnosti predvsem pa so prijatelji ki z glasbo podirajo meje in pozitivno zrejo v jutrišnji dan. Tako v letu 2015 posnamejo 3 nove avtorske skladbe: Svi smo tu, Hladna kiša pada, tretja pa naj zaenkrat ostane presenečenje.