LJUBNO 2016  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Na novi skakalnici skačemo od veselja! 


 


Letošnja sezona je za Ljubenski skakalni šport prelomna. Na letošnji  tekmi svetovnega pokala v smučarskih skokih za ženske na Ljubnem ob Savinji, 13. in 14. februarja 2016, bodo naše Vražje Slovenke skakale na novi skakalnici! Poleg povečane skakalnice, ki bo dobila nov sodoben profil in bo skakalkam omogočala polete tudi do 110 metrov,  bodo zrasli še nov sodniški stolp, podaljšana bo ledena smučina, novi pa bodo še nekateri drugi detajli na in ob skakalnici. Že naslednje leto bo skakalnica prekrita z umetno maso, v načrtih pa je tudi izgradnja tirne vzpenjače.


Z vsemi elementi bo tako skakalnica na Ljubnem pri Savinji postala daleč najmodernejša skakalnica v tem delu Slovenije in bo dekletom ter fantom iz SSK Ljubno BTC, ki so v letošnji poletni sezoni osvojili kar pet naslovov državnih prvakov, omogočila še več veselja in uspehov v skokih. Tudi med smučarskimi skakalkami s celega sveta je že sedaj čutiti veliko vznemirjenja, saj je ljubenski tekmi manjkala samo še moderna skakalnica, vse ostalo je bilo organizirano bolje kot kjerkoli drugje po svetu. Na spletni strani FIS so celo objavili, da bodo skoki na ljubenski novi skakalnici največja novost v letošnji sezoni svetovnega pokala.


Skoke deklet bo pospremilo tudi pestro spremljevalno dogajanje, saj se bodo med drugim otroci lahko brezskrbno veselili  v otroškem parku, vsi skupaj pa poplesovali ob odlični glasbi ali spremljali slavnostno podelitev štartnih številk. Prepričani smo, da bo tudi letos na Ljubnem odlično, zato vas že zdaj vabimo, da obiščete enega najbolj atraktivnih zimskih športnih dogodkov. Prav številni in glasni navijači ste namreč poleg skakalk in skakalcev srce tega športa.
PROGRAM IN OTROŠKI ZABAVNI PARK


V prireditvenem šotoru bo v soboto in nedeljo od 12. ure dalje potekal zabavni program, prav tako pa bo poskrbljeno za odlično kulinarično ponudbo. Posebna pozornost in zabavni program bosta namenjena tudi otrokom, ki jih bodo v zabaviščnem parku z ogrevanim šotorom pričakale številne animacije in snežne vragolije. Preizkusili se bodo lahko tudi na mobilni skakalnici Francija Petka za najmlajše.  • Petek, 12. februar 2016: uradni trening predvidoma ob 13. uri.

  • Sobota, 13. februar 2016: 1. tekma za svetovni pokal predvidoma ob 14. uri.

  • Nedelja, 14. februar 2016: 2. tekma za svetovni pokal predvidoma ob 14. uri.


 


PARKIRNA MESTA


V neposredni bližini in ob vznožju skakalnice bo poskrbljeno za brezplačno parkiranje v času tekem svetovnega pokala.


Cena vstopnice: 10 EUR za en dan tekmovanja, otroci do 14 let in imetniki Modre kartice brezplačno.
VABLJENI NA LJUBNO!
 


Odgovorni organizator prireditve


SMUČARSKO SKAKALNI KLUB LJUBNO OB SAVINJI BTC


Plac 2


3333 Ljubno ob Savinji