Ljubezen od A do Ž

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Spoštovani kupci!


Organizator obvešča, da je zaradi trenutni okoliščin dogodek Ljubezen od A do Ž 14. 3. 2020 v Ljubljani odpovedan.


Že kupljene vstopnice veljajo za nov termin. Če vam nov termin ne ustreza, lahko vstopnice vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina. Spletni kupci se obrnite na info@eventim.si.


Hvala za razumevanje.


 


Zaradi trenutnih razmer, ki vladajo v svetu in vladnih ukrepov v povezavi z izbruhom novega koronavirusa so zaprta vsa naša lastna in številna partnerska prodajna mesta. To pomeni, da številni kupci nimate možnosti uveljavljati pravice do vračila vstopnic za prestavljene dogodke v rokih, ki so jih določili organizatorji. V interesu vseh je varovanje zdravja in dobrobit državljanov ter izogibanje nevarnim situacijam. Skladno s tem je bila sprejeta odločitev o začasni zaustavitvi vseh vračil kupnin za vstopnice odpovedanih in prestavljenih dogodkov. Začasna ukinitev bo veljala, dokler se ne bo stanje v državi poleglo in bodo pristojni spet dovolili vračanje v javno življenje. Po koncu ukrepov za omejevanje javnega življenja v državi vas bomo obvestili o novih datumih dogodkov in terminih vračanja vstopnic.


LJUBEZEN OD A DO Ž – Največja slovenska konferenca o ljubezni in medsebojnih odnosih


Že četrta slovenska konferenca Ljubezen od A do Ž bo v petih stopnjah ljubezenskega cikla, s pomočjo priznanih strokovnjakov s področja ljubezni in medsebojnih odnosov, razkrivala odgovore na ljubezenska vprašanja. Dobimo se v soboto, 14. marca 2020, ob 10.00 v Festivalni dvorani Ljubljana.


Strokovnjaki bodo predavali v petih sklopih:


❥ Kako spoznati pravega partnerja?


❥ Zaljubljenost vs. ljubezen


❥ Partnerstvo in spolnost


❥ Skrivnost uspešnega partnerstva


❥ Ljubezen po ljubezni


 


PREDAVATELJI


Na vprašanja o ljubezni, partnerstvu in medsebojnih odnosih nam bo odgovarjalo več kot 15 največjih strokovnjakov s tega področja. Z nami bodo:


❥ Saša Einsiedler,


❥ dr. Veronika Podgoršek,


❥ Karolina Rebernik,


❥ Luka Kogovšek,


❥ Jerneja Krapše,


❥ Kamenko in Alenka Kesar,


❥ Anders Piper,


❥ Vesna Jarc,


❥ Nina Orel,


❥ in mnogi drugi.


 


OKROGLA MIZA »NEZVESTOBA«


Zakaj prihaja do nezvestobe? Je to zaradi tempa življenja, potrošniške naravnanosti, medijske precenjenosti odnosov, ki nas uči, da od partnerja zahtevamo vse in še več?


Gre za miselnost, ki v nas zbuja dvom o kvaliteti našega odnosa in nas podzavestno pripravlja do tega, da v svojem partnerju iščemo napake? Je nezvestoba sploh kdaj dovoljena in kdaj? Kako preboleti prevaro, kako oprostiti partnerju in kako skozi pekel prevare?


Včasih so nas obsojali, če smo odšli, danes nas obsojajo, če ostanemo s partnerjem, ki nas je varal. Oprostiti ali oditi? 


Na vsa ta in še mnoga druga vprašanja boš dobil/a odgovore na okrogli mizi z naslovom NEZVESTOBA.


Moderator: Luka Kogovšek, vodja portala ona-on.com


 


DODATNE INFORMACIJE


Več informacij o dogodku, predavateljih in programu najdete na spletni strani www.ljubezen-a-do-z.si


Spremljate lahko tudi FB stran Ljubezen od A do Ž.


 


Se vidimo!


Ekipa ona-on.com