LEPOTICA IN PSIHOANALITIČNA ZVER  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Tako zabavne, a poučne in hkrati šokantne odrske predstave na slovenskih odrih doslej še ni bilo in je ne bo niti v prihodnje – razen, če se sam Slavoj Žižek odloči in se prepusti gledališčnikom na upo/zlo/rabo, ali pa, da kdo... odrsko uprizori pokojnega dr. Ruglja in njegove seksološke delavnice. Predstava, ki vas ne bo pustila ravnodušne – večina občinstva je navdušenih, kak posameznik ali par pa je predstavo tudi že protestno zapusti. Sredine ni!


 


Igralka Monika Jekler – alias Monica Bikinsky v vlogi nevrotične lepotice z modrcem številka XXL in psihoanalitik Roman Vodeb - alias Sigman Frojdeb, ki bo igral samega sebe.


Prava odrska psihoterapija, humorna, erekcijska,provokativna in erotična, vendar poučna psihoterapevtska seansa, v kateri bo seksolog Frojdeb pogovorno obdelal lepotico Monico, ki se mu ne bo popolnoma predala, ga izzivala, z njim koketirala, bila »blond« ...


Pozor: predstava je namenjena občinstvu 18+


 


»Najboljša predstava ever. Fenomenalno! Takoj bi zastavila svoje ime za marketing te predstave! (SMS direktorice marketinga v ljubljanskem podjetju)


 »Monika je petarda!« (SMS gledalca po predstavi v Trbovljah)


»Roman razbija tabuje brez dlake na jeziku, ne slepomiši, ne zavija v celofan, v stilu, kot mu ga daje njegovo visoko inteligentno čelo. Pade čist notr in gledalec se veliko nasmeji in skozi tak "učni proces" nezavedno (na)uči marsikaj, kar mu lahko koristi. To ni klasična komedija temveč prej parodija na zamotane vzorce, v katere smo bolj ali manj vsi vpeti in blagor tistim, ki se zmoremo toliko odpreti in temu smejati :) Kdor si dopusti, lahko ozavesti, predrugači, izboljša svoje delovanje skozi uvide, nadgrajeno miselnostjo ... Pa srečno na poti Življenja!"(zapis gledalke  na Facebooku po predstavi v Medvodah) 


“Sledila je predstava, v kateri sem uživala od 1. do 90. minute in z enim očesom skrbela, kaj si mislijo prijateljice. Roman je briljanten, kri ščije od truda, da bi ženskam vcepil čisto enostavno logiko, naj bomo ženske, naj sprejemamo od moških in moškim tumba, naj dajejo ženskam. Na kratko povzeto seveda. In Monika! Je tako srčkana punca, s tako briljantno podobo "ženske za ožent", da smo malo goltale slino in vsaka pri sebi ugotovile, kje naših moški ne zadovoljimo "u piko". Že to, da gremo na predstavo, poslušamo in sprejemamo predstavo do konca...je pol zmage!” (zapis gledalke na Facebooku po predstavi v Trebnjem)


 


Odgovorni organizator prireditve:


Zavod "Zimske urice"


Celovška cesta 499B


1210 Ljubljana - Šentvid