Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Za ta dogodek vam je na voljo dostavna metoda print@home in mobilna vstopnica! Opravite nakup preko spleta in si vstopnico natisnite, kar na domačem tiskalniku ali si jo prenesite na vaš pametni telefon. (dodatna navodila o print@home najdete tukaj).


LAČNI FRANZ

Legendarni Lačni Franz s posebnima gostoma na velikem koncertu, na katerem bodo poleg železnega repertoarja predstavili novi album Ladja norcev. V glasbeno pristanišče nas bo pospremila mlada kamniška rock skupina Kalaia.

Ne samo, da je Lačni Franz pomlajen, temveč se je z Ladjo norcev korajžno podal na razburkana morja in opozoril, da je še vedno angažiran, glasen, udaren, žanrsko samosvoj in da so pesmi iz železnega repertoarja z leti samo pridobile na aktualnosti, k temu pa pripomorejo tudi novejše, nekatere prepesnjene, druge pa čisto sveže. Na koncertu bo tako  mogoče slišati legendarnega Praslovana, Zarjavele trobente, Spet na svoji strani, Naj ti poljub nariše ustnice, Čakaj me, Ne mi dihat za ovratnik, Zadnja večerja, Zdravljica, Nova Okupatorka, Bolj star, bolj nor, Ladja norcev, Na muca, na klobaso!, Naš novi bog, Jebiveter Junior, Cmokfehtar, Naj zadnji ugasne luč, Aleluja…

Lačni Franz je v zadnjem letu koncertno zaokrožil po slovenskih klubih, uspešno predstavil nove pesmi, navdušil na poletnih mestnih dogodkih in nekaterih festivalih tako doma kot tudi na tujem. Pripravljen je  za povratek na večji oder Kina Šiška, ki ga bo otvorila mlada kamniška rock skupina Kalaia, kot posebna gosta Lačnega Franza pa bosta nastopila Magnifico in Melée (Werefox).

FB event --> 

 Odgovorni organizator prireditve:

Kino Šiška

Trg prekomorskih brigad 3

1000 Ljubljana