KURZSCHLUSS: SENIDAH

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Senidah @ KURZSCHLUSS // nedelja, 22. december 2019

Vrata odpiramo ob 21. uri

Gospodarsko razstavišče, Dunajska cesta 18, Ljubljana, dvorana Kocka

Karizmatična Senidah, glasbenica in pevka skupine Muff, se s svojimi samostojnimi projekti predstavlja v popolnoma drugačni luči, kot smo je vajeni. 22. decembra bo v Kurzschlussu nastopila z največjim samostojnim koncertom v Sloveniji doslej. Na Gospodarskem razstavišču bo nastopila z uspešnicami, ki na Youtube-u dosegajo več kot 40 milijonov ogledov. Senidah je zagotovo vokalistka in performerka z eno najbolj unikatnih odrskih prezenc doma in v regiji, za katero bi lahko brez slabe vesti rekli, da je že z Muffi premikala meje domačega glasbenega ekosistema, kar dokazuje tudi drugouvrščenost na slovenskem predizboru za Pesem Evrovizije in nagrada za najboljši album leta 2014. To je štiri leta kasneje še dodatno potrdila z debitantskim singlom Slađana, ki jo je z milijonskim odzivom publike ponesel onkraj meja slovenske prepoznavnosti in jo z burnim apelom srbske sedme sile zasidral na regijsko glasbeno prizorišče. Senidah kljub pretežnemu ustvarjanju v srbo- hrvaščini ostaja jezikovno neomejena, zato je marca letos pri založbi Universal Serbia izdala svoj prvi singl v angleščini z naslovom Ride. Vse kaže, da bo Senidah po ambicioznem naskoku na domačo in regijsko glasbeno sceno v svoji ustvarjalni rekreaciji nizala hit za hitom ter osvojila tudi mednarodno publiko zunaj območja naše bivše skupne države.

Senidah je z zasedbo Atlas Erotika v sestavi treh producentov, ki se na odru kameleonsko prelevijo v performerje, nanizala že kar nekaj uspešnih sodelovanj na področju celotne regije.

Čeprav vsak prihaja s svojega glasbenega področja, so stičišče našli v ljubezni do trapa, r’n’b in soul glasbe. Cazzafura, MihaMih ter Diiinzo tako od leta 2018 sinhrono prepletajo plesne ritme, erotični naboj in progresivne rime, kar so v živo že večkrat demonstrirali tako na odrih osrednjih domačih plesnih temnic kot tudi v asortimanu festivala Exit, pri krotenju regijskega občinstva pa jim je pomagal še odmevni Bassivity Showcase. Poleg svojih avtorskih udejstvovanj so kot producenti regiji servirali tudi dobro poznane uspešnice, ko so Mišići (Senidah), Cypher (Guapo Gang) in Flex Mama (KIMMV & Yungkulovski).

STAROSTNA OMEJITEV 16+ (v spremstvu svojih staršev/svojega zakonitega skrbnika)

 

Za vse novosti spremljajte #Kurzschluss na družbenih omrežjih Facebook in Instagram.

Več o Senidah najdete na spodnjih povezavah:

 

FB: https://www.facebook.com/SenidahMusic/

SC: https://soundcloud.com/senidah

 

Nekaj posnetkov z nastopov najdete na spodnjih povezavah:

https://www.youtube.com/watch?v=FkVVutwFsKk

ŠVICA 2019

https://www.youtube.com/watch?v=RkjfCh1Atao

BEOGRAD 2018

https://www.youtube.com/watch?v=vtyxXBwHiIE

DUNAJ 2019

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

Črni Poni d.o.o.

Trubarjeva cesta 79

1000 Ljubljana