Nalaganje...

Kurentanc 2k20 - Vstopnice

Podrobnosti dogodka

Kurentanc že vrsto let velja za enega vrhuncev glasbenega programa ptujskega Kurentovanja. Vsakoletne polne dvorane obiskovalcev potrjujejo, da se v Klubu ptujskih študentov za vas potrudimo in da vsako leto na prireditev pridete z večjim veseljem kot leto poprej.

Letos bomo prireditev izvedli v soboto, 22. 2. 2020, v dvorani Campus Sava na Ptuju.

Da vas bodo pa hitro po prihodi v dvorano zasrbele pete in boste naslednje jutro ostali brez glasu ob tej količini prepetih hitov in legendarnih skladb, bosta poskrbeli glasbeni skupini Parni Valjak in Tabu.

Vstopnice si lahko zagotovite v pisarni Kluba ptujskih študentov (Jadranska ulica 17, 2250 Ptuj) in na vseh prodajnih mestih Eventim.

Cene vstopnic:

Cena vstopnic v predprodaji za člane Kluba ptujskih študentov in Dijaške sekcije Kluba ptujskih študentov: 12 EUR (Nakup možen samo v pisarni Kluba ptujskih študentov)

Cena vstopnic v predprodaji za vse ostale: 15 EUR

Cena vstopnic na dan dogodka: 17 EUR

Cenejšo ceno vstopnic si lahko zagotovite tudi tako, da ob nakupu vstopnice prinesete svoje potrdilo o vpisu, s katerim dokazujete vaš status dijaka/študenta v tekočem šolskem/študijskem letu. Nakup cenejših vstopnic je možen samo v pisarni Kluba ptujskih študentov.

Za vse udeležence prireditve pa smo tako kot vsako leto do sedaj pripravili še brezplačni krof in zelo okusno kislo juho, ki bosta zagotovo pripomogla k boljši regeneraciji.

Program in termin prireditve je znan, manjka samo še to, da opravite nakup vstopnice.

Se vidimo, če se prepoznamo!