kurentanc2020 - Nakup vstopnic ©

Kurentanc 2k20

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Kurentanc že vrsto let velja za enega vrhuncev glasbenega programa ptujskega Kurentovanja. Vsakoletne polne dvorane obiskovalcev potrjujejo, da se v Klubu ptujskih študentov za vas potrudimo in da vsako leto na prireditev pridete z večjim veseljem kot leto poprej.


Letos bomo prireditev izvedli v soboto, 22. 2. 2020, v dvorani Campus Sava na Ptuju.


Da vas bodo pa hitro po prihodi v dvorano zasrbele pete in boste naslednje jutro ostali brez glasu ob tej količini prepetih hitov in legendarnih skladb, bosta poskrbeli glasbeni skupini Parni Valjak in Tabu.


Vstopnice si lahko zagotovite v pisarni Kluba ptujskih študentov (Jadranska ulica 17, 2250 Ptuj) in na vseh prodajnih mestih Eventim.


Cene vstopnic:


Cena vstopnic v predprodaji za člane Kluba ptujskih študentov in Dijaške sekcije Kluba ptujskih študentov: 12 EUR (Nakup možen samo v pisarni Kluba ptujskih študentov)


Cena vstopnic v predprodaji za vse ostale: 15 EUR


Cena vstopnic na dan dogodka: 17 EUR


Cenejšo ceno vstopnic si lahko zagotovite tudi tako, da ob nakupu vstopnice prinesete svoje potrdilo o vpisu, s katerim dokazujete vaš status dijaka/študenta v tekočem šolskem/študijskem letu. Nakup cenejših vstopnic je možen samo v pisarni Kluba ptujskih študentov.


 


Rezervacija in nakup VIP vstopnic poteka preko elektronskega naslova: kurentanc@klub-kps.si.


👉 1x VIP karta = 30 EUR (welcome drink, garderoba, ločen vhod, ločen prostor)
👉 4x VIP karte = 120 EUR (boat po izbiri, garderoba, ločen vhod, ločen prostor) 


 


Za vse udeležence prireditve pa smo tako kot vsako leto do sedaj pripravili še brezplačni krof in zelo okusno kislo juho, ki bosta zagotovo pripomogla k boljši regeneraciji.


Program in termin prireditve je znan, manjka samo še to, da opravite nakup vstopnice.


Se vidimo, če se prepoznamo!