Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

2. septembra 2017 prileti Kondorjev let! 

 

Po celodnevnem adrenalinskem, spretnostnem in umskem dogajanju bo v poznih popoldanskih urah sproščanje glav in teles ob velikem koncertu Kondorjevega leta!

 

Pridružite se nam od 17. ure dalje pred odrom nepozabnega koncerta skupin TABU, Ansambla KERLCI, THeWET, X-RAY AC/DC, The MELD

 

TABU

Tabu se je zgodil maja 1998, ko je iz kar nekaj lokalnih bendov zrasla druščina podobno mislečih, enako dišečih in po odru hrepenečih mladostnikov. Beseda je dala besedo, roka roko in misli šestih glav so združili v eno glasno. Složno so ugotovili, da je preveč nepotrebnih tabujev in se trdno odločili, da nanje naredijo invazijo z melodijo. Tabu je postal in ostal način življenja, za njih in mnoge v njihovi bližini, čisto malo tudi zate pa če hočeš ali ne. 

 

Ansambel KERLCI

Kerlci nastopajo od sredine leta 2014. Začeli so s preigravanjem Avsenikovih del, niso jim pa tuje pop, rock in jazz stvaritve tako slovenskih kot tujih avtorjev. Pravi Kerlci!

 

THeWET

Škofjeloška skupina, ki jo sestavljajo Marko Štibelj, Matic Žagar, Martin Doljak in Vid Vraničar. Fantje glasbeno sodelujejo že dobrih deset let.V tem času so nabrali veliko odrskih in studijskih izkušenj s katerimi bogatijo svoj nastop. V svojih besedilih pokažejo družbeno kritičnost, sproščenost in mladostno brezbrižnost, ne manjka pa tudi humorja, domišljije in ljubezni.

 

X-RAY AC/DC

V času raznih come-backov se je pred tremi leti ponovno združil tudi dijaški band X-RAY iz Škofje Loke, ki je ostal izviren svojemu konceptu izpred desetletij in to je AC/DC tribute. V obdobju, ko je ta avstralska skupina pridobivala vse večjo populacijo fanov je tudi X-RAY sprejel to novo hard-heavy podlago kot svoj pristop k rock glasbi. 

 

The MELD

Mladi fantje iz okolice Škofje Loke, ki prodirajo v svet odrov. Pravijo, da so najnovejši slovenski Thrash Metal Bend. 

 

Več o prireditvi na: https://kondorjev-let.si

 


 

 

 

 

 

Odgovorni organizator prireditve

Športno društvo Kondor Godešič

Godešič 100

4220 Škofja Loka