Koncert Zmelkoow  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Zmelkoow – Divergentna turneja 2017


Bazen Kranj, 18. februar ob 21:00

Na Bazen prihajajo legendarni Zmelkoow, seveda ne bo šlo brez največjih hitov Bit, Čau sonček, Gravitacija in Sergio. Pa še kakšen bo z nove plošče. Obeta se odbit koncert, ne manjkat!

V počastitev izida albuma Pionirji divergentnega marketinga se Zmelkoow odpravljajo na celoletno turnejo s poslanstvom. Rdeča nit turneje je upor proti ciljnemu delovanju, pretirani racionalnosti, polnjenju glav z nepomembnimi informacijami in preračunljivosti, ki so se že bolno globoko zarile v vse pore naše družbe. Kot vsi vemo (čeprav si tega nekateri ne priznajo), je cilj našega življenja smrt, in bolj kot smo ciljno usmerjeni, prej nas bo prijela pod roko in peljala za grm. Torej, če želite ukaniti Matildo, delujte divergentno!

Na turneji bodo Zmelkoow poleg materiala z novega CDja in vseh starejših hitov, predstavili tudi nekaj »kinder surprise« komadov, ki jih niso igrali že vsaj 15 let. Kot posebni gost se jim bo pridružil tudi starosta divergence, ki jo je v zadnjih letih nadgradil še z demenco, DJ Nono – človek, ki je vrtel muziko po Obalnih diskotekah že v 80', še vedno pa obvlada svoj gramofon kot Rambo brzostrelko. Ob tej priložnosti pa smo tudi popustili pritiskom basista Žareta, ki nas že dolgo gnjavi, da bi mu dovolili med koncertom zrecitirati kakšno njegovo poezijo.

Ohranimo rokenrol zdravo nor in zajebimo smrt!


 


 


 


Odgovorni organizator prireditve


Društvo Bazen Kranj, kulturni center


Staretova ulica 20


4000 Kranj