Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

SLASH featuring Myles Kennedy
and The Conspirators
+
predskupina Tide

Petek, 8. februar 2013 ob 20.00,
Hala Tivoli, Ljubljana

Težko pričakovani SLASHA z Mylesom Kennedyjem in The Conspirators, ki se ji je pridružil še kitarist Frank Sidoris (The Cab) v Ljubljani se naglo bliža!
K vroči rokerski atmosferi bo zagotovo prispevala tudi slovenska skupine TIDE, ki bo praznični petkov koncert v Hali Tivoli začela ob 20.00 uri.

Zadnje priprave pred začetkom zimskega dela 'solo' turneje Slasha »Apocalyptic Love« so v polnem teku. Kratka, le dober mesec trajajoča turneja se začenja 2. februarja v Istanbulu, nadaljuje v največjih mestih Vzhodne Evrope in Rusije – Sofiji, Bukarešti, Pragi, Budimpešti, Katowicah, Moskvi in St. Petersburgu, vključuje še Dunaj, Helsinke, Oslo, Copenhagen, Tilburg in se zaključi v Veliki Britaniji in na Irskem, z dvema koncertoma v Dublinu, ki sta že razprodana!

Veseli nas, da je tokrat med izbranimi koncertnimi prizorišči tudi Ljubljana. Za koncert je veliko zanimanje, zato svetujemo vsem, ki se koncerta želijo udeležiti, da si pri pooblaščenih prodajalcih vstopnice čimprej nabavijo.

Svoje slovenske fane Slash vabi z eksluzivnim vabilom za ljubljanski koncert in je na ogled na povezavi: http://www.youtube.com/watch?v=zoT8tEhWBiQ.


Slash je priznan kot eden najboljših kitaristov in avtorjev vse odkar je pred skoraj 30timi leti z Guns N' Roses in neprekosljivimi hiti »Sweet Child O' Mine«, »November Rain«, »Paradise City«, »Nightrain«, »Welcome To The Jungle«,…osvojil svet!
Že v času GN'R je deloval v različnih projektih, najbolj znan je Slash's Snakepit. Zgodbo o uspehu je nadaljeval superskupino Velvet Revolver in si s singlom »Slither« prislužil nagrado Grammy.
Od leta 2009 se je Slash na veliko veselje svojih starih in novih privržencev osredotočil na samostojno kariero. Izdal je dva zelo dobro sprejeta albuma - »Slash« (2010) in »Apocalyptic Love« ( 2012).
Gibson Les Paul kitare, črn klobuk in očala ter kodrasta frizura - Slash je prava rock ikona, ki navdihuje ljubitelje glasbe po vsem svetu.
Kitarist z magičnim darom za rife uživa veliko spoštovanje tudi med glasbenimi kolegi. Sodeloval in nastopal je z največjimi imeni popularne glasbe kot so Micheal Jackson, Lenny Kravitz, Stevie Wonder, Ray Charles, Ozzy Osbourne ,…in pustil unikatni pečat na ploščah drugih izvajalcev, tudi Rihanne.
Prejel je številne nagrade in priznanja; v izborih glasbenih kritikov in medijev Slasha uvrščajo med najboljše električne kitariste vseh časov (Time Magazine 2009 - 2. mesto; Guitarist magazine – 3. in 4. mesto); kot član GN'R je letos postal nesmrten še v Rock and Roll Hall of Fame, svojo zvezdo ima tudi na holivudskem Walk the Fame.


TIDE predskupina SLASH-u v Hali Tivoli!

Naši rokerji so bili s strani SLASHa izbrani za predskupino. TIDE so na glasbeni sceni polnih 8 let in več, v tem času pa imajo že izkušnjo predskupine IRON MAIDEN (Stadion za Bežigradom), URIAH HEEP (Hala Tivoli) in veliko nastopov ter festivalov na domačem in tujem. Tokrat so bili, velja poudariti, izbrani za lokalno predskupino s strani SLASH-a.

Tide predstavljajo svojo četrto, še aktualno rokersko izdajo No.4, katero so uredniki nacionalnega srbskega radia Beograd 202 uvrstili med najboljše albume leta v regiji (album je izšel oktobra 2012). Prvi single z albuma je bil angažiran in revolucionaren Riot Act. Na radijskih postajah pa se predvaja aktualni drugi single BELIEVE, prihaja pa tudi videospot, katerega si bomo lahko ogledali že v mesecu februarju.

Tide so za kulturni praznik, 8.februarja, napovedali udaren, glasen in pravi rokerski nastop, kot so za predskupino SLASHa tudi spodobi. Fantje so po vseh vzponih in padcih zelo motivirani, da se predstavijo na najboljši možen način in zadovoljni, da so bili ravno oni izbrani in potrjeni za predskupino.

Rock preporod se je začel in Tide so z albumom No.4 v prvi bojni liniji. Ne zamudite!
Več o skupini TIDE na: www.tide-band.com
Album si lahko poslušate na: www.tide-band.com/no4
FB: www.facebook.com/tideband
Video Riot Act: http://www.youtube.com/watch?v=ED-maMCMwOk
Nominacija za album regije na Beograd 202: http://www.facebook.com/notes/rok-godisnjak-202/rok-godisnjak-202/389251967829200.

V polnem zagonu svoje solo kariere je Slash za nastope sestavil odlično ekipo glasbenikov, na čelu s frontmanom Mylesom Kennedyjem (priznanim kitaristom in vokalistom ameriške skupine Alter Bridge), s »konspiratorjema« bobnarjem Brentom Fitzom in basistom Toddom Kernsom in dodatnim kitaristom Frankom Sidorisom, članom skupine The Cab, vzhajajoče zvezde ameriškega novega rocka.

Da je Slash s prijatelji med najbolj vročimi rock koncertnimi atrakcijami svetovnih odrov potrjujejo navdušeni odzivi občinstva in recenzije, ki ga ocenjujejo z odliko. Prekaljena in neposredna rokerska energija, izvedbena virtuoznost, karizmatičen nastop, izvrsten izbor pesmi, ki vključuje največje hite Guns N'Roses, Velvet Revolver, Slash' Snakepita kot so »Paradise City«, »My Michelle«, »Sweet Child O'Mine«, »Slither«, najbolj udarne pesmi iz samostojnih albumov ter še kakšno presenečenje.

TIDE in SLASH, Myles Kennedy in The Conspirators – v petek, 8. februarja se bo v ljubljanski Hali Tivoli praznovalo v velikem rokerskem slogu!

Slash zaenkrat ne načrtuje novih koncertov v Evropi, kar je še dodaten razlog da se njegovega nastopa na domačih tleh zagotovo udeležite!
Slash se je odzval tudi na veliko željo njegovih fanov v Sloveniji, ki si želijo srečanja z njim. Zato smo skupaj z njim pripravili tudi 'meet and greet' in pozivamo vse zainteresirane, da spremljajo medije in se prijavijo na natečaje za osebno srečanje z legendarnim kitaristom!

19.00 – vstop za obiskovalce
20.00 – nastop Tide
21.00 – nastop SLASH featuring Myles Kennedy and The Conspirators

Obiskovalce obveščamo, da jim bo v času 3 ure pred koncertom in 3 ure po koncertu Javno podjetje Ljubljanski potniški promet zagotovilo
brezplačen prevoz z avtobusi. Brezplačen prevoz bo mogoč na vseh linijah LPP, ki vozijo v smeri Tivolija, Centra Stožice ali centra.
Potniki ob vstopu na avtobus pokažejo vstopnico za prireditev, ki bo veljala tudi kot brezplačna avtobusna vozovnica.


www.slashonline.com