Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Nina Pušlar se vrača v CERKLJE NA GORENJSKEM. Nastopila bo 13.4.2019 v Kulturnem Hramu Ignacija Borštnika skupaj s svojo spremljevalno skupino.

Svojo glasbeno pot je začela v dekliški pop skupini Daylight in zasedbi Silencia, širši slovenski javnosti pa je postala znana z zmago v Bitki talentov 2005. Svoj prvi videospot za skladbo Ni ona je predstavila že teden po zmagi, 18. decembra 2005, v oddaji Spet doma.

Leta 2006 je izdala album z naslovom Nina Pušlar in za dve skladbi z albuma posnela videospot (Ni ona, Vse, kar rečeš mi). Po krajšem glasbenem premoru je nastopila na EMI 2010 s pesmijo Dež in zasedla drugo mesto. Leta 2010 je izdala svoj 2. samostojni album Slečeno srce. Že leto pozneje je sledil tretji album Med vrsticami. Naslovna skladba je bila prva, za katero je glasbo napisala sama. Leta 2012 je nastopila na Slovenski popevki skupaj s Stiškim kvartetom in zasedla 2. mesto. Leta 2013 je izdala 4. album Nekje vmes.

Prvi večji koncert je priredila leta 2011 v Ivančni Gorici, 29. septembra 2015 pa je imela svoj prvi samostojni koncert v Križankah ob 10-letnici glasbene kariere.

Leta 2015 je praznovala 10-letnico kariere. Ta mejnik je proslavila s samostojnim koncertom v ljubljanskih Križankah, albumom #malodrugace, na katerega je uvrstila svoje največje uspešnice v "malo drugačni" preobleki, in posebnim videospotom za »Sladoled z vesoljem, prosim«, v katerem nastopajo glasbeniki, avtorji in drugi, ki so zaznamovali njeno glasbeno pot. Januarja 2016 je izdala singel »To mi je všeč«.

Njene največje uspešnice so: Ni ona, Vse, kar rečeš mi, Rok trajanja, Objemi me zdaj, Štirje letni časi, Slečeno srce, Dež, Odhajam z vetrom, Pozdrav z ljubeznijo, Tik tak tok, Bilo lepo bi, Saj sva skupaj, Kdo še verjame, Svet je tvoj!, Ta svet ne zna živet.Odgovorni organizator prireditve:

Maruška Korelc s.p.

Mlakarjeva ulica 78

4208 Šenčur