MI2, JOHN F. DOE + AFTERPARTY Z BLOW UP  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Čista jeba od koncerta: MI2, John F. Doe, Following Summer + afterparty z Blow Up


 


Bazen Kranj (Stara cesta 25a, Savski otok)


sobota, 4. april, ob 20:00


 


Legendarna skupina MI2 prvo aprilsko soboto prihaja na Bazen. Čas ne bi mogel biti primernejši; skupina, ki letos obeležuje 20 let delovanja, je jeseni izdala novo plato Čista jeba, ki je bila med kritiki in poslušalci odlično sprejeta. Kaj odlično, Čista jeba je bila najbolje prodajana plošča v 2014! Še en razlog več, zakaj ne smeš manjkati na Čisti jebi od koncerta. Predprodaja teče izjemno dobro, vstopnice se prodajajo nad pričakovanji, zato predlagamo čimhitrejši nakup vstopnic.


Ogrevali nas bodo blejski indie rockerji John F. Doe in novonastala kranjska avtorska rock skupina Following Summer, za afterparty v pravem pomenu besede pa bodo poskrbeli super muzičarji iz zasedbe Blow Up. Obeta se zares čista jeba od koncerta, pohitite z nakupom vstopnic, da jih dobite po čimugodnejši ceni!


 


Vstopnice:


- 9 €: 200 vstopnic – Eventim (RAZPRODANO)


- 11 €: naslednjih 200 vstopnic – Eventim


- 14 €: preostanek vstopnic v predprodaji (Eventim – do vključno petka, 3. aprila)


- 16 €: na dan dogodka na blagajni Bazena (če bo na voljo še kaj vstopnic)


 


Dodatne informacije:


www dogodka: http://www.bazen-kranj.si/dogodki/cista-jeba-od-koncerta-mi2-johnfdoe-blowup/


FB dogodka: https://www.facebook.com/events/1585955988303446


@: info@bazen-kranj.si
tel.: 031 370 045 (Jaka) 


 Mi2


O fantih bi lahko pisali na dolgo in široko, a ni potrebe. Ena od najprepoznavnejših slovenskih rock skupin, ki je bila ustanovljena leta 1995 v Rogatcu, letos praznuje jubilejnih 20 let obstoja. Jeseni 2014 izdajo sedmi studijski album Čista jeba, ki doživi izjemen uspeh, gre za najbolje prodajani plošček lanskega leta. Prvo aprilsko soboto pridejo na Bazen, koncert seveda ne bo namenjen le predstavitvi skladb z novoizdanega albuma, temveč bo moč slišati tudi vse tisto, kar je Mi2 naredilo prepoznavne skozi dve desetletji glasbenega ustvarjanja.


 


Mi2 so:


Tone Kregar - Tonč (pevec)


Jernej Dirnbek - Dimek (ritem kitarist, pevec)


Egon Herman - Srajca (kitarist)


Robert Novak - Flik (bas kitarist)


Igor Peter Orač - Mali (bobnar)


 


Video Hči vaškega učitelja: https://www.youtube.com/watch?v=c53zGG6vk30


Spletna stran: http://www.mi2.si/


 


John F. Doe


Rock band John F. Doe je bil ustanovljen leta 2008, ko je skupino prijateljev združila želja po ustvarjanju edinstvene in kakovostne glasbe. Sledilo je iskanje koncertov in igranje v živo, v zadnjem letu pa se intenzivno ukvarjajo z ustvarjanjem in snemanjem avtorske glasbe.
Močen vokal in razločen vibrato vokalista Marka Zemljiča obogati raznoliko tehniko, melodične verze in uporabo raznovrstnih zvočnih efektov, ki jih priskrbita kitarist Aleš Svetina ter klaviaturist in back vokalist Luka Zemljič. Dinamično ritem sekcijo ustvarja Bojan Marinko na bobnih. Njihova glasba je zlitje različnih stilov, najbolj pa se poigravajo z zvoki Indie in Garage rocka.


 


Video December Lights: https://www.youtube.com/watch?v=Z2Nep0L3oGM


Spletna stran: http://www.johnfdoe-band.com/
Blow Up


Blow Up je skupina, primerna za vse priložnosti. Skupina je znana po svoji neverjetni energiji, ki jo oddaja na nastopih in svojem izjemno širokem repertoarju, ki vsebuje vse od zgodnjega Rock'n'Roll-a (Elvis Presley, The Rolling Stones, The Beatles, CCR, ...), sodobnega (REM, U2, Iggy Pop, Blur, ...) pa do ex yu-rock in slovenske glasbe (Dan D, Bijelo Dugme, Azra, Partibrejkers, Leteči Potepuhi). Noči s skupino Blow Up ne boste nikoli pozabili, saj so slovenski edinstveni žur band!


 


Blow up sestavljajo pevec in basist Ernie Mendillo, Gašper Oblak in Žiga Stanonik. Mendillo je ustanovni član skupine The Brandos iz New Yorka, s katero nastopa po celem svetu. Nastopal in snemal je tudi s članom Rock & Roll Hall of Fame, Dion-om ('The Wanderer', 'Runaround Sue'...); bobnarjem skupine Free/Bad Company, Simon-om Krike-om; slovensko punk legendo, Perom Lovšinom in s skupino Bombaj Štampa (band Branka Djurića). Bobnar Gašper Oblak (prav tako član skupine Bombaj Štampa) je član skupine od leta 2008. Kitarist Žiga Stanonik (Jan Plestenjak, Nina Pušlar) pa se je skupini pridružil v letu 2013.


Video Suzie Q: https://www.youtube.com/watch?v=oCx94s8mCZc


FB stran: https://www.facebook.com/blowupslo


 


Following Summer:


Following Summer je novonastala avtorska rock skupina iz Kranja. Kot že samo ime – sledenje poletju – nakazuje, da je njihov glasbeni stil preprost in enovit, prosto leteč med številnimi glasbenimi podzvrstmi kot ptice selivke, ki pozimi letijo na jug, poleti pa na sever, a vseeno ohranjajoč značilen, razpoznaven zvok, ki ga kot celota ustvarjajo Amadei Šaršanski na bobnih, Max Šinkovec na basu, Matevž Kovačič na kitari in Zeeky Sand na mikrofonu.


 


Organizator:


Društvo Bazen Kranj, kulturni center


Stara cesta 25a


4000 Kranj