Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Največje pustovanje v štajerski prestolnici bo v sklopu pustnega vikenda, v petek 1.marca začel Davor Borno, izredno priljubljeni hrvaški kantavtor, pevec žametnega glasu in zapeljive energije. Slovenska gostovanja je pred 18. leti začel prav na mariborskem Lentu in v kratkem času postal eden najbolj priljubljenih hrvaških pop izvajalcev v Sloveniji.

Njegovi albumi dosegajo platinaste in diamantne naklade. Ustvarja pesmi v materinem jeziku in z izrazitim mediteranskim stilom, znani pa so tudi njegovi dueti s slovenskimi pevkami. Borno je edini hrvaški glasbenik, ki poje in šarmantno komunicira s publiko, tudi v perfektni slovenščini.

Do danes je objavil 8 CD zloženk z neštetimi hiti kot so: Što imam od života, Vagabundov sin, Vrati se, Dalmacijo, Slovenka, Ljudi, Od Triglava do mora... Vsa leta je skrbel za najbolj obiskane koncerte in žure, od zabav na odprtem, diskotek, do dvoran po vsej Sloveniji. 

Na odru Festivalne dvorane Lent Maribor bo priljubljeni pevec s spremljevalno skupino v petek, 1. 3. 2019. Pričetek prireditve bo ob 2o. uri. Davor Borno bo za dobro zabavo skrbel ves večer, za pravi pustni žur pa bo piko na i dodal še dj Marko Gold.  Pustne maske bomo nagradili, sicer pa se tradicionalno pustovanje nadaljuje tudi v soboto. Več na festivalna-lent.si

Prvi kontigent vstopnic je na voljo po znižani ceni.  

 

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

TRI-CEPS d.o.o.

Loška ulica 13

2000 Maribor