KONCERT CRVENA JABUKA - Nakup vstopnic

KONCERT CRVENA JABUKA

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

CRVENA JABUKA

ARENA CAMPUS SAVA PTUJ

PETEK, 2. DECEMEBER 2022, ob 21. uri


Pričarajte si nostalgičen in čaroben decembrski večer na lokaciji, ki gosti izjemne dogodke. 2. decembra se na Ptuju ustavlja legendarna zasedba CRVENO JABUKO. Za dodatno doživetje priporočamo nakup VIP vstopnic (število omejeno).

O skupini:

Crvena Jabuka je rock zasedba iz bivše Jugoslavije, ki izvira iz Sarajeva v Bosni in Hercegovini, trenutno pa deluje v Zagrebu in Splitu na Hrvaškem . Veljajo za eno najuspešnejših in najbolj plodnih skupin v nekdanji Jugoslaviji, njihovi koncerti pa prinašajo nostalgično in izjemno energično vzdušje.

https://www.youtube.com/watch?v=-vzYdtCDAfY

Maja 2013 je skupina izdala singel z naslovom "Imam neke fore", ki je napovedal izid 14. studijskega albuma "Nek bude ljubav", ki je izšel junija 2013. Na albumu so tudi bolj zanimivi dueti: "Crveni Poljupci" s Kemalom Montenom, duet s Halidom Bešlićem "Godinama" v živi izvedbi ter duet Žere in Nevernih Bebe "Ovo je kraj".

18. februarja 2014 je skupina imela unplugged koncert v dvorani "Vatroslav Lisinski". Zasedba je posneteg tistega koncerta izdala kot dvojno zgoščenko z naslovom "Bivše curice, bivši dječaci - Unplugged Live in Lisinski". Kompilacija vsebuje simboličnih 30 pesmi, saj je v naslednjem letu 2015 skupina praznovala 30 let obstoja.