ajeetkaur - Vstopnice ©

Koncert Ajeet  - Vstopnice

Podrobnosti dogodka

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

Spoštovani kupci!
Obveščamo vas o novem terminu koncerta AJEET, načrtovan za 25. 9. 2020 in 24. 9. 2021, Festivalna dvorana Ljubljana. Nov termin koncerta je 23. 9. 2022. Že kupljene vstopnice veljajo za nov termin.
V primeru, da vam nadomestni termin ne ustreza vstopnice vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina.
VRAČILO KUPNINE
SPLETNI KUPCI
Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).
PRODAJNA MESTA
Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.
Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim Križanke, Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.
Hvala za razumevanje.

Ajeet je sveža prisotnost v svetu svete glasbe in petja manter, vendar je hitro našla pot v srca ljudi po vsem svetu. Odraščala je v glasbeni in spiritualni družini na Irskem in v ZDA, ter tako že v mladih letih našla pot do čarobnosti svete glasbe, ter se tako zaljubila v pesmi, zgodbe in skrivnosti mnogih svetih tradicij. Ko je pri osmih letih zbolela za avtoimuno boleznijo, se je zaljubila v zdravljenje s Kundalini jogo in odkrila svoj glas.

Njena glasba jo je ponesla po vsem svetu, kjer skozi svoje pesmi ustvarja sveti prostor. Med drugim je tudi učiteljica kundalini joge in starodavnih tehnik zdravljenja.

Do zdaj je izdala šest albumov, ki so se na svetovni lestvici iTunes uvrstili na prvo mesto, ter na lestvico Billboard med deset najbolje uvrščenih “new age” skladb.

V septembru 2020 bo s svojim bandom prvič obiskala Slovenijo. Če se želite tudi vi prepričati v angelski glas simpatične Ajeet, ritmom in pesmim, ki odpirajo srce, prisrčno dobrodošli na koncertu v Festivalni dvorani.

 

*VIP VSTOPNICA: Srečanje z Ajeet in bandom, fotografiranje z njimi, posebna akustična izvedba pesmi, podpisan CD, sedež v prvi ali drugi vrsti.

Začetek za VIP je ob 17.45h!

Nakup VIP vstopnice možen samo preko spletne strani www.eventim.si