poletje - Nakup vstopnic

KOKOSY & Jet black diamonds

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

V Medvodah se že drugo leto zapored odvija festival Poletje #medvodami!

KOKOSY so izdali 2. studijski album, v Kinu Šiška izvedli najbolj spektakularen koncert v njihovih življenjih in v zgodovini glasbe sploh (vir: Kokosy FB) in zdaj - prihajajo v Medvode! Pridružili se jim bodo rokerji Jet Black Diamonds iz vipavske doline, ki bodo razpihali medvoško ozračje kot vipavska burja. Na tem čustvenem vrtiljaku preprosto ne smeš manjkat!

Petek, 1.9.2023, ob 21.00, Klub Jedro Medvode.


Kokosy so 4-dimenzionalno bitje pretežno glasbene nature, ki slovenski glasbosferi ponuja svež vetrič nedefiniranosti. Žanrsko se Kokosy ne opredeljujejo pretirano, lahko bi dejali, da predstavljajo nov val indie-pop-jazz-funk-punk-softboirocka. Fante že od leta 2019 družijo iskrena besedila in čedalje manj povprečne melodije. Z zadnjim albumom Čustveni vrtiljak so vstopili v bendovsko adolescenco, ki jo uspešno raznašajo naokrog s koncerti po Sloveniji in tujini, oziroma po besedah Izidorjeve mami: “Sej tale vaš ansambel pa tud niti ni tok švoh, al kaj?”

Zasedbo Jet Black Diamonds, ki izhaja iz Vipavske doline, sestavlja pet mladeničev, ki jih povezuje mladostna energija in ljubezen do ustvarjanja avtorske glasbe. Stilsko neobremenjeni plujejo med različnimi glasbenimi stili, najpogosteje pa jih, po njihovih besedah, zanese v vode sodobnejših derivatov rock'n'rolla. V letu 2023 načrtujejo snemanje dolgometražnega prvenca, ki bi jih dokončno zasidral med najpomembnejše slovenske glasbene ustvarjalce.


Medijski sponzorji: Gorenjski glas, Radio Sora, TV Medvode

Spodbujamo trajnostno mobilnost. Na dogodek pridite peš, s kolesom, z javnim ali deljenim prevozom.