Ko se imaš rad ..." -dobrodelni dogodek - Vstopnice

Podrobnosti dogodka

Spoštovani kupci vstopnic za dobrodelno prireditev "KO SE IMAŠ RAD ... "!

Organizatorja prireditve "Ko se imaš rad ... " , Društvo GEOSS in Družinsko gledališče Kolenc, Vas  obveščata, da je dobrodelna prireditev ''Ko se imaš rad ...'' - zaradi državnih ukrepov, ki so povezani z epidemijo koronavirusa - iz 18.4. prestavljena na nedeljo,  11.10. 2020,  ob 10. uri.

Že kupljene vstopnice veljajo za nov termin. Če vam nadomestni termin ne ustreza, lahko vstopnice vrnete na prodajnih mestih, kjer ste jih kupili do 31.03. 2020 in vam bo kupnina povrnjena. Spletni kupci se obrnite na info@eventim.si.

Bodimo zdravi in iskrena hvala za razumevanje!

Zaradi trenutnih razmer, ki vladajo v svetu in vladnih ukrepov v povezavi z izbruhom novega koronavirusa so zaprta vsa naša lastna in številna partnerska prodajna mesta. To pomeni, da številni kupci nimate možnosti uveljavljati pravice do vračila vstopnic za prestavljene dogodke v rokih, ki so jih določili organizatorji. V interesu vseh je varovanje zdravja in dobrobit državljanov ter izogibanje nevarnim situacijam. Skladno s tem je bila sprejeta odločitev o začasni zaustavitvi vseh vračil kupnin za vstopnice odpovedanih in prestavljenih dogodkov. Začasna ukinitev bo veljala, dokler se ne bo stanje v državi poleglo in bodo pristojni spet dovolili vračanje v javno življenje. Po koncu ukrepov za omejevanje javnega življenja v državi vas bomo obvestili o novih datumih dogodkov in terminih vračanja vstopnic.

 

Na celodnevni dobrodelni prireditvi se bomo srčno družili, spoznavali in povezovali. Ves dan se bodo odvijali zabavni in srčno poučni programi za otroke in odrasle. Nastopili bodo znani pevci, igralci, voditelji, literarni in likovni umetniki, etnologi in drugi, s katerimi bo druženje srčno in nepozabno. Lahko pa bomo tudi sodelovali pri dobrodelni dražbi umetniških del ali si na bogatem srečelovu zagotovili kakšno drugo uporabno darilce, ki nas bo spominjalo na podporni utrip ljubezni do sebe in do tega, kar smo.

 

ORGANIZATORJA:

Zavod za razvoj zavesti ''Družinsko gledališče Kolenc''

Vače 12

1252 Vače

 

In

 

Društvo GEOSS

Vače 10

1252 Vače

 

DOBRODELNOST:

Ta zares čudovit biser kulturne dediščine bi kakšen drug kupec najbrž porušil, saj stoji na zazidljivem zemljišču in ni zaščiten. Tudi zato smo se s celodnevno dobrodelno prireditvijo »Ko se imaš rad …« odločili za dobrodelno zbiranje sredstev za odkup in ohranitev. V njej bi nato odprli Muzej samooskrbnosti z doživljajsko vodenim ogledom in praktičnimi preizkusi nekaterih starodobnih veščin in obrti.

 

DRUGI PODATKI:

Prireditveni prostor:

Športna dvorana Litija

Ulica Mire Pregljeve 1

1270 Litija

 

Trajanje: od 10. do 18. ure

Parkirišče: v bližini

Dostopno za invalide

Prodaja hrane in pijače

Sedišča: dostopna