Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Klemen Bučan: 18+ (standup predstava)

Dragi prijatelji komedije, v Kranj na Bazen s svojo prvo samostojno predstavo 18+ prihaja človek, ki je pisal zgodovino STAND UP-a na Bazenu.

Predstava 18+ je rezultat Klemenovega 12-letnega dela v Stand upu. Zakaj 18+? Klemen je vedno veljal za človeka brez zadržkov na odru, rad se loteva tudi tem, ki mogoče v osnovi niso najbolj primerne za najmlajše, čeprav bi se ob poslušanju tudi oni zagotovo kaj novega naučili. 18+ seveda ni napisano pravilo, je le nasvet :)

Rad nam opisuje lepote rodnega Kranja, ni ga sram povedati, kako se je počutil na pregledu prostate, pred njim pa niso varni niti njegovi najbližji, od sina do punce "čefurke". Prav tako pa se zelo rad pogovori s publiko in tako šale nastajajo kar sproti, kar njegov nastop naredi še posebej unikaten. Je to vse v kategoriji 18+? Ni nujno, mogoče vas preseneti že s samim prihodom na oder ;)

Če le spomnimo: Klemen Bučan je leta 2007 z dogodkom "Buchanologija" prvi napolnil Bazen Kranj, potem pa to ponovil še dve leti zapored. Ko smo se na Bazenu nekaj let nazaj odločili ponovno zagnati komično dogajanje, je bil seveda prvi, ki smo ga poklicali in Klemen nam je z veseljem pomagal pri "bookiranju" komikov za naše, zdaj lahko rečemo že legendarne večere. Malo kateri prostor v Sloveniji se lahko pohvali s tako dolgo Stand up tradicijo kot BAZEN in brez našega Bučana bi se težko, vsaj s tako dolgo :)

 

 

 

Odgovorni organizator prireditve;

Društvo Bazen Kranj, kulturni center

Staretova ulica 20

4000 Kranj