KLAPA CONTRA,KVATROPIRCI IN SKUPINA EROS  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Klapski večer bo tokrat prav poseben, kajti v goste prihajajo najbolj popularna klapa iz Splita, klapa Contra.


Koncert bo v AVLI DVORANE ZLATOROG CELJE.


Za vrhunec pa bodo še z nami zelo priljubljeni skupini pri nas, Kvatropirci in Skupina Eros. Koncert, ki se bo odvil na prizorišču dvorane Zlatorog v Celju, bo zelo emocionalen predvsem za ženski spol. Nastopajoči nam obljubljajo poseben glasbeni program, katerega del bodo prvič predstavili samo za Vas.


To bo koncert, ki ga vsekakor ne smete zamuditi.


Vljudno vabljeni!


 


KLAPA CONTRA


Klapa Contra deluje pod tem imenom že dve leti. Sestavljena je iz vrhunskih prekaljenih glasbenikov. Člani, ki zasedajo to ekipo so bivši ustanovitelji že znanih klap iz Dalmacije; klapa Cambi, Kampanel, Crikvenica, Iskon.


V tem kratkem času dveh let so bili zelo uspešni, namreč za njimi je preko 120 koncertov.


Njihov prvenec oz. skladba ''Srićo moja'' je postala pravi hit in takoj prodrla na sam vrh najbolj priljubljenih klapskih pesmi v zadnjem času.


V letu 2016 je klapa CONTRA dosegla 2. mesto po oceni strokovne žirije in 3. mesto nagrade občinstva na festivalu FDK OMIŠ  t.i. Splitskem festivalu in 1. mesto na festivalu v Sinju.


 


Klapo CONTRA sestavljajo člani:


 


Eduard Šegota – 1.tenor (Crikvenica, Cambi), največkrat nagrajen tenorist


Jozo Delaš – 2.tenor  (Ex. Cambi)


Duško Britvić – 2.tenor (ex. Cambi)


Mislav Biočina – bariton, kitara (ex. Cambi, Iskon)


Denis Tafra – bas  (ex. Omiš, Puntari)


Miro Trgo – bas (Ex. Cambi, Kampanel, Puntari)


Tomislav Šošić – klaviature (akademski glasbenik in umetniški vodja skupine)


 


KVATROPIRCI


Skupina Kvatropirci, ki jo sestavljamo basist Gorazd Zapušek, baritonist Jure Jaklič ter tenorista Samo Kališnik in Tomaž Krt, je pričela s prepevanjem pred dobrimi 4 leti. Njihova posebnost je prepevanje dalmatinskih pesmi, ki jih radi priredijo malo po svoje. Poudarek pa je tudi na slovenskih pesmih, kar so dokazali s priredbo pesmi Moja.


Na MMS-u 2016 pa so skupaj z Manco Špik izvedli skladbo Pesem s katero so osvojili odlično 2. mesto po glasovanju občinstva.


 


EROS


Skupina Eros sestavljajo štirje fantje (Matej Dolar, Miha Lesjak, Dejan Korenak in Jože Sadek), ki jih druži izredno medsebojno prijateljstvo in ljubezen do igranja in petja. Velik del ustvarjanja namenjajo acapella petju in ohranjanju slovenske narodne in umetne pesmi, velik poudarek pa dajejo dalmatinski glasbi. Vsi se z glasbo ukvarjajo še v drugih glasbenih zvrsteh, saj lahko vsakega izmed njih opazite v svojem ansamblu oz. skupini. Za sabo imajo ogromno nastopov v internih krogih kot tudi širom Slovenije. Njihova posebnost je, da izpolnijo še tako zahtevno ''glasbeno željo'' in so prava ''poslastica'' in popestritev zabave, praznovanja ali kakšne druge prireditve.


 


https://www.youtube.com/watch?v=6xUmJm699aw


https://www.youtube.com/watch?v=QRS6ZQ8tr6Q


https://www.youtube.com/watch?v=dVJs4cF_8Ig


 


 


Odgovorni organizator prireditve


KULTURNO UMETNIŠKO DRUŠTVO EROS


Ob Savinji 53


3313 Plozela