JONATHAN BREE - Nakup vstopnic

JONATHAN BREE

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Jonathan Bree, zamaskirani pop posebnež, ki je z viralnimi uspešnicami nabral milijone ogledov in spletnih predvajanj ter razprodal svoj prejšnji nastop v Kinu Šiška, se vrača! Predstavil bo svoj čisto svež, peti album Pre-Code Hollywood, na katerem je sodeloval z legendarnim Nileom Rodgersom.

ZA FENE: Michelle Gurevich, Still Corners, Princess Chelsea …

Neverjetno priljubljeni in umetelno zamaskiran Novozelandec Jonathan Bree na svojem petem albumu Pre-Code Hollywood poslušalce popelje v kompleksen zvočni svet, ki slavi klasični pop pretekle dobe in izžareva nostalgičen šarm, spominjajoč na filmsko glasbo Johna Hughesa. Navdih za temačen disko album, poln žalostnih bengerjev je Bree iskal pri izvajalcih, kot sta Lee Hazlewood in Serge Gainsbourg, sodeloval pa je tudi z glasbeno ikono Nileom Rodgersom ter s svojo dolgoletno sodelavko Princess Chelsea.

Bree je svojo glasbeno kariero začel pri 12 letih kot bobnar v goth skupini svojega odraslega bratranca. Sčasoma je s partnerico Heather Mansfield ustanovil The Brunettes, podpisal za slovito založbo Sub Pop in v začetku tisočletja neprestano koncertiral, preden si je vzel dolgo pavzo pri izdajanju lastne glasbe. Vrnil se je kot samostojni izvajalec in dosegel ogromen viralni uspeh s svojim hitom »You're So Cool« ter prepoznavnim vizualnim in umetniškim slogom. Na Pre-Code Hollywood je slednji še bolj markanten in celovito realiziran kot kdaj koli prej, zato komaj čakamo, da Breeja ponovno gostimo.