JONAS  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Na voljo dostavna metoda print@home! Opravite nakup preko spleta in si vstopnico natisnite, kar na domačem tiskalniku. (dodatna navodila o print@home najdete tukaj).


 


Sobota, 31. decembra 2016, ob 19. uri, Velika dvorana Narodnega doma LogatecJonas - silvestrska predstava(Na samega Silvestra večer se bomo v toplini Narodnega doma še zadnjič letos družili na gledališki predstavi. Pa ne samo družili, po njej bomo nazdravili, pred njo mrzlično iskali svoje sedeže, med njo pa se približali tistemu človeku, za katerega ima marsikdo občutek, da ga že zelo dobro pozna. Velja za najbolj kontroverznega estradnega zvezdnika v Sloveniji. Je dobitnik največ Viktorjev in bolj skrivnosten od same skrivnosti.


Jonas.


Nihče v deželi dvojine in fovšije ni počel več nenavadnosti, pustil močnejšega pečata in karizmatično osvajal občinstvo, kot ravno Jonas Žnidaršič.
Soustvarjal je Radio Študent, švercal računalnike, spreminjal televizijo, učil nas je biljarda in predvsem ‘pecanja’, zdravil je v Kliniki Tivoli, izbiral prve missice Slovenije, bil v prvih vrstah, ko smo spoznavali tehnologijo Apple-a in tudi, ko so nas začarale prve komercialne televizije, ustregel je želji po polovički in glasu ljudstva ... in … počel še marsikaj.
Najbolj zagonetni slovenski zvezdnik bo končno spregovoril… o vsem, kar nas zanima, a ga nikoli nismo upali ali mogli vprašati. Vas zanima, kako je spreminjal življenja Slovencev? Kdo je Jonas? In kdo si ga to upa vprašati? Na silvestrski večer? 


Vabljeni, da se nam pridružite za uro in dvajset minut.... s penino in zdravicami vred še kakšnih dvajset več. Na zadnji večer letošnjega leta.  


S komedijo goostuje Špasteater, avtor: Jonas Žnidaršič, režiser: Lado Bizovičar, igra: Jonas Žnidaršič.)


 


Organizator: 


OBČINA LOGATEC


Tržaška cesta 50A


1370 Logatec