JOKER OUT z gosti v Stožicah - Nakup vstopnic

JOKER OUT V STOŽICAH – PRVIČ V ZGODOVINI  - Vstopnice

Podrobnosti dogodka

JOKER OUT V STOŽICAH – PRVIČ V ZGODOVINI

Slovenska glasbena skupina Joker Out se je po izdaji prvega albuma (Umazane misli), dveh zaporednih koncertih v Cvetličarni, nastopu na legendarnem srbskem festival Exit, izdaji drugega albuma (Demoni), razprodanem koncertu v Križankah in številnih drugih odmevnih nastopih, nagradah in mnogih odličnih odzivih odločila za nov, velikanski izziv. V letu 2023 bodo Bojan, Kris, Martin, Jan in Jure skupaj s številnimi izjemnimi gosti namreč pripravili glasbeno-vizualni spektakel v največji slovenski dvorani – v ljubljanskih Stožicah.

Koncert v Stožicah bo na sporedu v petek, 6. oktobra 2023, z začetkom ob 20.00. Vstopnice je mogoče dobiti po cenah od 19,90 € dalje.

“Jokerji” obljubljajo balzam za ušesa in pašo za oči. Čudoviti oktobrski večer bo začinjen z marsikaterim presenečenjem, edinstvenim odrskim nastopom in, jasno, za fante značilnim “shagadelic” rock’n’rollom. Pričakujte vrhunski spektakel. Pričakujte mega učinke. Pričakujte nepričakovano.

Vstopnice bodo sprva in morebiti ob posebnih priložnostih na voljo po “early bird” cenah, zato vsekakor velja pohiteti z nakupom. posebej, če želite biti blizu odru. Bodisi v parterju, bodisi v “zelenem” ringu dvorane Stožice.

Skupina Joker Out z organizacijsko ekipo zares daje vse od sebe, da bo koncert v dvorani Stožice (petek, 6. oktober 2023) nekaj posebnega. O tem, da bo šlo za glasbeni in vizualni presežek, ni dvoma, potrudili pa se bomo, da bo za vsakogar ta večer v večnem spominu ostal tudi kot celostno doživetje.

Med drugim smo tako za vse, ki bi si koncert želeli ogledati v eni od VIP-lož največje slovenske dvorane, pripravili različne pakete. Od skupinskega najema lože za zabavo ali rojstni dan, do VIP-vstopnic s pijačo, parkirnim mestom, podpisanimi verzijami novega albuma Demoni (bodisi na CD-ju, bodisi vinilki).

Posamezne vstopnice VIP so na voljo za ceno od 100 do 200 €.

POVEZAVE JOKER OUT


INSTAGRAM

TIKTOK

FACEBOOK

SPLETNA STRAN

ALBUM DEMONI

ALBUM UMAZANE MISLI

VIDEOSPOT ZA SINGLE KATRINA