JOKER OUT z gosti v Stožicah - Nakup vstopnic

JOKER OUT V STOŽICAH – PRVIČ V ZGODOVINI  - Vstopnice

Podrobnosti dogodka

*Na voljo je še nekaj lož, oz. prostih mest v ložah. Zainteresirani za nakup celotne leže ali posameznega sedeža se obrnite na business.jokerout@gmail.com.


JOKER OUT V STOŽICAH – PRVIČ V ZGODOVINI

Slovenska glasbena skupina Joker Out se je po izdaji prvega albuma (Umazane misli), dveh zaporednih koncertih v Cvetličarni, nastopu na legendarnem srbskem festival Exit, izdaji drugega albuma (Demoni), razprodanem koncertu v Križankah, gostovanju na mednarodni prireditvi MAC Awards (Beograd) in številnih drugih odmevnih nastopih, nagradah in mnogih odličnih odzivih odločila za dva nova, velikanska izziva.

Bojan, Kris, Jan, Jure in Nace bodo maja namreč Slovenijo v Liverpoolu zastopali na izboru pesmi Evrovizije, nekaj mesecev kasneje pa bo ena najbolj priljubljenih domačih rock skupin skupaj s številnimi izjemnimi gosti pripravila glasbeno-vizualni spektakel v največji slovenski dvorani – v ljubljanskih Stožicah.

Koncert v Stožicah bo na sporedu v petek, 6. oktobra 2023, z začetkom ob 20.00. Vstopnice je mogoče dobiti po cenah od 23,90 € dalje.

“Jokerji” obljubljajo balzam za ušesa in pašo za oči. Čudoviti oktobrski večer bo začinjen z marsikaterim presenečenjem, edinstvenim odrskim nastopom in, jasno, za fante značilnim “shagadelic” rock’n’rollom. Pričakujte vrhunski spektakel. Pričakujte mega učinke. Pričakujte nepričakovano.

Skupina Joker Out z organizacijsko ekipo zares daje vse od sebe, da bo koncert v dvorani Stožice (petek, 6. oktober 2023) nekaj posebnega. O tem, da bo šlo za glasbeni in vizualni presežek, ni dvoma, potrudili pa se bomo, da bo za vsakogar ta večer v večnem spominu ostal tudi kot celostno doživetje.

Med drugim smo tako za vse, ki bi si koncert želeli ogledati v eni od VIP-lož največje slovenske dvorane, pripravili različne pakete. Od skupinskega najema lože za zabavo ali rojstni dan, do VIP-vstopnic s pijačo, parkirnim mestom, podpisanimi verzijami novega albuma Demoni (bodisi na CD-ju, bodisi vinilki).

Parter in zeleni ring sta že razporadana, na voljo pa so še vstopnice VIP, in sicer po ceni od 100 do 200 €, vstopnice v redečem ringu pa je moč kupiti za 23,90 €.

Več informacij o nakupi vstopnic VIP lahko dobite na elektronskem naslovu business.jokerout@gmail.com.


POVEZAVE JOKER OUT

INSTAGRAM

TIKTOK

FACEBOOK

SPLETNA STRAN

ALBUM DEMONI

ALBUM UMAZANE MISLI

VIDEOSPOT ZA SINGLE KATRINA