JOKER OUT - Nakup vstopnic

JOKER OUT

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Spektakel na katerem preprosto ne smeš manjkati!

🎸 V Koper prihaja trenutno najbolj vroča mlada rockerska zasedba Joker Out, za katero si marsikdo upa trditi, da so posegli v sam vrh slovenske rock scene, njihov sloves pa je že presegel tudi meje naše dežele. 🤩 🎶

🎤👀 Simpatična peterica postaja vedno bolj prepoznavna tudi zaradi svojega drznega stajlinga, ki se odlično poda k njihovemu bogatemu žanrskemu izrazu. S skladbami Umazane misli, Barve oceana in Demoni polnijo dvorane po Sloveniji, napovedali so koncert v Stožicah, poleti pa napovedujejo nepozaben OPEN AIR spektakel na Obali!

Mlada pop rock skupina, ki ustvarja že od leta 2016, je nase bolj opozorila leta 2019 z izdajo singla ''Gola'', pričeli so se nastopi na večjih festivalih, Škisovi tržnici, Lentu idr. Leto kasneje so izdali singel ''Umazane misli'' s katerim so s strani občinstva leta 2021 osvojili nagrado za ''naj novo slovensko skladbo zadnjega leta''. Istega leta je izšel tudi istoimenski prvi album. Predstavitev albuma so proslavili z dvema zaporednima razprodanima koncertoma v Cvetličarni. ✨ Prejeli so že tri zlate piščali in sicer leta 2020 za novince leta in leta 2021 in 2022 za izvajalce leta. 💕 Mladi, karizmatični in razigrani fantje na svojih nastopih znajo opozoriti nase, zato nobena duša nežnejšega spola na njihovih koncertih ne ostane ravnodušna.