JET BLACK DIAMONDS - Vstopnice

JET BLACK DIAMONDS

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

JET BLACK DIAMONDS

Komuna, 27.5., 21:00

Mladi Vipavci Jet Black Diamonds, ki so s prvima singloma "Retro anorak" in "Še zadnjič" osvojili radijske valove in obveljali za ene od najobetavnejših novincev leta nam bo v Šiški predstavila svoj težko pričakovani EP prvenec Večvredne romance.

ZA FENE: MRFY, Koala Voice, Joker Out …

Stilsko neobremenjena rokenrol peterica Jet Black Diamonds je po letih drgnjenja šolskih klopi in izoblikovanja lastnega glasbenega izraza s svojim prvim avtorskim singlom "Retro anorak" lani konkretno opozorila nase. Po lokalnem je pesem obnorela še vseslovensko občinstvo in kot Popevka tedna avgusta postala najbolj predvajana skladba na Valu 202.

https://www.youtube.com/watch?v=Uth0-2EUnok

Par mesecev pozneje so Jet Black Diamonds zavladali na tekmovanju študentskih skupin Šourock in poleg zmage odnesli še nagradi za najboljšega pevca in najboljšega bobnarja, nato pa postregli z novim singlom "Še zadnjič". Tudi ta je postal Popevka tedna na Valu 202, zato ni čudno, da je kmalu sledila še nominacija za Zlato piščal za novince leta. Le dva tedna po podelitvi nagrad nam bodo fantje v Komuni predstavili svoj aprila izdani kratkometražni prvenec Večvredne romance.