Nalaganje...

Razpoložljivi datumi

Podrobnosti dogodka

MOTIVACIJSKI SPEKTAKEL: Jay Shetty - zaživi navdihnjeno življenje

Celodnevni motivacijski spektakel s svetovno senzacijo! V Slovenijo prihaja eden izmed najvplivnejših »influencerjev« vseh časov!  Od meniha do milijonarja in od globokega osebnostnega preporoda do želje, da bi modrost objela svet interneta. Dobitnik številnih prestižnih nagrad, katerega je revija Forbes uvrstila na lestvico "Forbes 30 under 30", ki predstavlja 30 najvplivnejših ljudi, mlajših od 30 let. Jay Shetty ima 3 milijarde ogledov na kanalu YouTube ter več kot 19 milijonov sledilcev na Facebooku in sedaj prihaja k nam, da bi navdihnil prav vse generacije.

Pridružite se dogodku, ki bo močno vplival na vaše sanje, voljo in kreativnost ter dal krila vaši motivaciji!

Dobrodošli v časovnem stroju, ki vas bo popeljal od preteklosti do zlate prihodnosti.

Dogodek bodo otvorili: nagovorila vas bosta gostitelja in organizatorja dogodka, Cristy in Mihael Žmahar iz Duhovnega ateljeja Potovanje duše, nasmejal vas bo stand up komik Tin Vodopovec in vaše srce bo odprla melodija glasbene skupine Uma.

Časovni stroj preteklosti: Jayevi nasveti, kako spustiti pretekle bolečine, pozdraviti odnose in izgube, kako se soočiti z občutki manjvrednosti ...

Časovni stroj sedanjosti: Jayevo predavanje o tem, kako prevzeti nadzor nad svojimi odločitvami, se osredotočiti, dobiti motivacijo, se soočiti s pritiski modernega sveta in uporabljati odlične vaje proti stresu ...

Časovni stroj prihodnosti: Jayev navdih za nove navade, ki prinašajo uspeh, kreativne ideje, manifestacijo, postavljanje ciljev in še in še ...

Večer navdihnjenih sanj: inspiracijski odrski intervju in nastop Jaya ter Cristy in Mihaela Žmaharja ...

Popoldanski glasbeni gostje: skupina Shamballa

_________________________________________________________________________


O JAYU:

Jay se je rodil in odraščal v Londonu in v mladosti je bil sramežljiv, introvertiran fant, ki si je vedno prizadeval stvari obrniti na pozitivno. Kot otroka so ga verbalno zlorabljali zaradi prekomerne telesne teže in ga zmerjali, da je "piflar", vendar nikoli ni dovolil, da bi te izkušnje vplivale nanj. Kot vsak najstnik je večino teh let raziskoval, kaj svet ponuja. Utrujen od naprezanja, da bi bil "dober", je Jay poskušal najti svojo identiteto, kar pa ga je pripeljalo do uporništva in kar nekaj izključitev iz šole. Ko je bil star 16 let, je izgubil dva najboljša prijatelja, enega v prometni nesreči, drugega pa zaradi nasilja v tolpah. Zaradi teh tragičnih dogodkov je resno razmišljal o tem, kaj je smisel življenja, in začutil močno potrebo po iskanju globljega pomena.

 

"Ne morete biti, česar ne morete videti."

Ko je Jay pri svojih 18-ih letih srečal meniha, je začel na novo odkrivati pomen uspeha zase. Tako si je takrat zaželel služenja svetu, kar pa je nasprotovalo denarju, slavi in moči. Po diplomi iz vedenjskih ved poslovne šole Cass je pri 22-ih letih zaživel kot menih v Indiji in v Evropi. Vsakdanjo obleko je zamenjal za meniško in si obril glavo. Zbujal se je ob štirih zjutraj, se tuširal s hladno vodo in jedel preprosto hrano. Meditiral je 4-8 ur na dan in preživljal ta čas brez vode in hrane, da bi treniral svoj um. Pogostokrat je izvajal meditacijo v ekstremnih okoljih (vročih in hladnih) in naučil se je starih praks dihanja in nadzora uma. Študiral je brezčasne filozofije in vzhodne vede ter v njih iskal povezave in sporočila za sodobni svet. Pol dneva je porabil za osebno rast, drugo polovico pa za pomoč drugim. Tako je Jay tri leta pomagal graditi trajnostne vasi in se vključeval v programe razdeljevanja hrane, preko katerih  so dnevno razdelili več kot milijon obrokov, hkrati pa je poučeval mlade generacije o zavesti, dobrem počutju in uspehu.

 

Premik od meniha ...

Jay se je nato preselil nazaj k svojimi staršem v London, seveda popolnoma brez denarja. Po uničenju svoje kariere je potreboval 9 mesecev, da se je znova privadil na moderni svet. Nato pa so ga začeli njegovi prijatelji iz poslovne šole nenadoma vabiti, da govori v njihovih podjetjih, saj so bili pod velikim pritiskom in stresom.

 

Jay je začel deliti znanje ...

Jay je ugotovil, da lahko meniško znanje izjemno vpliva na moderni svet, produktivnost na delovnem mestu in še in še. Tako je te modrosti začel prepletati z digitalnimi vsebinami, kar je opazila tudi Arianna Huffington. Jay se je preselil v New York, kjer je ustvaril lastno video agencijo in blagovno znamko. Zdaj sodeluje z največjimi blagovnimi znamkami na svetu. Povabljen je bil na osrednja predavanja vodilnih podjetij, kot so Google, L'Oreal, Facebook, Coca Cola, HSBC, EY, Microsoft in Accenture. Je prejemnik številnih prestižnih nagrad na področju influencinga, govorništva in digitalnih vsebin. 

 

Zagotovite si svoje mesto še danes in zaživite navdihnjeno življenje! 

 

PREDPRODAJNA CENA: 144 eur (če kupite dve vstopnici, je cena posamezne 139.99 eur)

REDNA CENA: 185 eur (od 16.4.2019 - 19.5.2019 oz. do razprodaje vstopnic)

________________________________________________________________________

 

POLNI PROGRAM:

 

8:30 - Dvorana se odpre

9:30 - Pričetek dogodka (Pomembno: vstop v dvorano bo omogočen vsaj eno uro prej, po 9:30 vstop v dvorano zaradi nemotenega poteka dogodka ne bo več mogoč!)

9:35 - 10:30 - Otvoritev gostiteljev, nastop stand up komika Tina Vodopovca in glasbene skupine UMA.

10:30 - 12:00 - Časovni stroj preteklosti z Jayem Shettyjem

12:00 - 13:30 - Odmor za kosilo v lastni režiji (kosilo ni vključeno v ceno dogodka)

13:30 – Pričetek drugega dela. (Pomembno: po 13:30 vstop v dvorano zaradi nemotenega poteka dogodka ne bo več mogoč!)

13:30 - 15:30 - Časovni stroj sedanjosti z Jayem Shettyjem

15:30 - 16:15 - Odmor

16:15 - 16:35 - Nastop skupine Shamballa

16:35 - 17:35 - Časovni stroj prihodnosti z Jayem Shettyjem

17:35 - 18:00 - Večer navdihnjenih sanj: inspiracijski oderski intervju in nastop Jaya ter Cristy in Mihaela Žmaharja

 

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

POTOVANJE DUŠE d.o.o., Ljubljana

Tacenska cesta 26

1210 Ljubljana - Šentvid