čompe kranj 2021 - Vstopnice

JANEZ ŠKOF IN ČOMPE

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

JANEZ ŠKOF ČOMPE / Glasbeni večeri pod grajsko lipo

Zasedbo Čompe sestavlja šest glasbeno podobno naravnanih članov igralskega poklica, ki jih družita zadovoljstvo in užitek v ustvarjanju lastne glasbe.

Ob dejstvu, da je glasbena pot pravzaprav že krepko uhojena, da je v poplavi zvrsti in diktatu medijev ter neizprosnosti kapitala, ob nasedanju na vsiljeno trendovstvo že vse dorečeno, se Čompe tovrstnim trikom izmikajo.

Na tej poti iščejo svoj izraz, svoje stranpoti, se spogledujejo in trčijo z različnimi glasbenimi zvrstmi, vse skupaj zamotajo v svoj ovojni papir, zasukajo ustaljeno logiko ter v tem vidijo, najdejo in iščejo čar užitka, otroškosti in zadovoljstva ob delovanju in delanju.

Domače se počutijo tako »med hlevskim gnojem kot v soju koncertnih luči«, ne sami ne njihovo poslušalstvo niso vnaprej določeni.

Čompe so zavezani akustičnemu zvoku, zato jim je raba elektronskih pomagal in podobne tovrstne kramarije tuja. Neobremenjujoče tulijo luni in poslušalcem besede slovenskih poetov Zajca, Rozmana, Kocbeka, Jesiha … ter otroško radoživo nažigajo svojo lumpenproletarsko glasbo.

Za obisk dogodka velja PCT pogoj. Ob vstopu na prireditveni prostor morate imeti:

● potrdilo o prebolelosti ali

● potrdilo o cepljenosti ali

● negativni rezultat testa, ki ni starejši od 48 ur.

Nočitev v Mestni občini Kranj vam prinaša 10% popust pri nakupu vstopnice za ta dogodek. Za koriščenje ugodnosti pošljite mail na info@visitkranj.si, napišite, da prosite za kodo za popust in pripnite potrdilo o plačilu nastanitve (hotela, apartmaja, sobe,…). V povratnem e-sporočilu prejmete kodo za popust, ki jo vnesete v Eventim.