JAN PLESTENJAK - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Jan Plestenjak veliki šarmer, eden najuspešnejših in prodajanih slovenskih glasbenikov, avtor številnih uspešnic, bo z odlično vokalno interpretacijo zagotovo poskrbel za čudovito romantično doživetje in nepozaben glasbeni večer v športni dvorani ŠENČUR.

Jan Plestenjak letos praznuje 25- obletnico svojega delovanja na glasbeni sceni. Že v otroštvu je začel igrati kitaro, obiskoval nižjo glasbeno šolo je obiskoval v Škofji Loki in nadaljeval študij kitare na Srednji glasbeni in baletni šoli v Ljubljani. Med srednjo šolo je nastopal v jazzovski skupini Interaction jazz group ter sodeloval s skupino Quatebriga in z Big Bandom RTV Slovenija. Pri osemnajstih letih je bil sprejet na Bostonsko glasbeno šolo Berklee College of Music in študij je nadaljeval na celovškem konzervatoriju.

Leta 2005 je izšla njegova biografija z naslovom Smeh in solze, ki jo je napisal novinar Jaka Lucu. Leta 2011 je prejel viktorja za najbolj popularnega glasbenega izvajalca.

Jan nas bo na koncertu nostalgično popeljal skozi vse uspešnice, ki so nastale v obdobju njegovega glasbenega ustvarjanja, kot so ‘Ona sanja o Ljubljani‘, velika uspešnica ‘Večja od neba‘, ki je bila predstavljena na istoimenskem albumu, ki se je po prodaji zavihtel na prvo mesto najbolj prodajanih albumov in tam ostal 13 zaporednih tednov, ter ‘Soba 102‘, ‘Sam da ti maš mene rada‘ in številne druge…

Žur, ki ga ne smete zamuditi, zato si rezervirajte soboto 16. 11. 2019 in se vidimo v prvi vrsti!!

 

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

MARUŠKA KORELC S.P.

Mlakarjeva ulica 78

4208 Šenčur