Jan Plestenjak - Osebno

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Spoštovani kupci!


Organizator obvešča, da je koncert Jana Plestenjaka 25. 4. 2020 v Begunjah na Gornjskem odpovedan.


Vstopnice lahko vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina. Spletni kupci se obrnite na info@eventim.si. V skrbi za zdravje ljudi, se vsa vračila urejajo po tem, ko se bo stanje v državi poleglo in bodo pristojni spet dovolili vračanje v javno življenje.
Zaradi trenutnih razmer, ki vladajo v svetu in vladnih ukrepov v povezavi z izbruhom novega koronavirusa so zaprta vsa naša lastna in številna partnerska prodajna mesta. To pomeni, da številni kupci nimate možnosti uveljavljati pravice do vračila vstopnic za prestavljene dogodke v rokih, ki so jih določili organizatorji. V interesu vseh je varovanje zdravja in dobrobit državljanov ter izogibanje nevarnim situacijam. Skladno s tem je bila sprejeta odločitev o začasni zaustavitvi vseh vračil kupnin za vstopnice odpovedanih in prestavljenih dogodkov. Začasna ukinitev bo veljala, dokler se ne bo stanje v državi poleglo in bodo pristojni spet dovolili vračanje v javno življenje. Po koncu ukrepov za omejevanje javnega življenja v državi vas bomo obvestili o novih datumih dogodkov in terminih vračanja vstopnic.


 


Tradicija Avsenik in Radio Ognjišče vabita na pogovorno glasbeni večer ob koncu turneje Jana Plestenjaka.


V izrednem večeru, toplini Avsenikove domačije in ob sklepu nepozabnega obdobja bo Jan pripovedoval o svojem življenju in glasbi, v solo izvedbi pa prav za vas tudi zaigral in zapel nekaj pesmi.


Z Janom, ki je poln zanimivih zgodb, se bo pogovarjal Jure Sešek. Vabljeni na zadnji javni nastop Jana Plestenjaka, preden se bo za leto in pol umaknil z odrov. Saj ga poznate: iskal bo nove navdihe. V pogovoru pri Avseniku pa bo, prepričani smo, navdihnil tudi vas.


Jan Plestenjak, Tradicija Avsenik in Radio Ognjišče. Čudovita družba, ki prav nič ji ne fali ... No, pardon ... le vi!