JAN PLESTENJAK, MARAAYA & DEJAN DOGAJA - Vstopnice

JAN PLESTENJAK, MARAAYA & DEJAN DOGAJA  - Vstopnice

Podrobnosti dogodka

V Celju se obeta koncert pomladi! Večer za žur, dušo, zabavo. Prava kombinacija za vse generacije. Naj se zgodi čarovnija ob velikem koncertu ob Dnevu žena v Celju. Jan Plestenjak, glasbeni rekorder Slovenije, ki je dvakrat razprodal Stožice in polni koncertna prizorišča, kjerkoli se pojavi, osvaja z milijoni ogledov. Glasbenik, ki navdušuje z megahiti, ki jih na glas prepeva staro in mlado, je prvo ime našega dogodka. Meni dobro je, Iz pekla do raja, Soba 102, Tvoj song, Tebe imam, Sam da ti maš mene rada, Ona sanja o Ljubljani, Delam se, delam se, V naju še verjamem in mnogi drugi. V živo, z izjemno zasedbo!

Pred velikim Janovim koncertom na Dan žena v Celju, bosta Maraaya z bandom pobožala dušo obiskovalkam in obiskovalcem, ki jih čaka izjemen večer. Skupaj z Janom je Marjetka posnela hit V naju še verjamem, ki jo bosta skupaj zapela tudi v Celju.

Maraaya navdušujeta predvsem zaradi uspešnic, v katerih pevka Marjetka z besedili in svojim petjem poboža dušo. 1000 let, Drevo, Življenje, Le ob tebi, Sva, Dobr’ gre, so pesmi, ki so vam segle v srce. Eno najuspešnejših je sodelovanje z Janom Plestenjakom v duetu V naju še verjamem.

Velika zabava pa se nadaljuje tudi po koncertu do jutranjih ur, Dejan Dogaja z bandom bo z energijo, ki mu je nikoli ne zmanjka, ter programom in uspešnicami, ki jih rabi prava fešta, poskrbel, da bo vzdušje trajalo in se nadaljevalo pozno v noč.