janplestenjak_novo - Vstopnice ©

JAN PLESTENJAK

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Spoštovani kupci!


Organizator obvešča, da je dogodek Jan Plestenjak & Nina Pušlar v Ljutomeru odpovedan.


SPLETNI KUPCI


Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).


PRODAJNA MESTA


Kupci vstopnic za odpovedane dogodke se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na že odprtih prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). 


Hvala za razumevanje.
 


Eden najbolj zaželenih, priljubljenih in plodovitih slovenskih glasbenikov, neprekosljiv  perfekcionist z jasno vizijo JAN PLESTENJAK.


Jan Plestenjak se je rodil v Ljubljani, otroštvo pa preživel v Škofji Loki. Njegova mati Dora Plestenjak je slovenska slikarka, oče Miroslav Miljković - bolj znan pod vzdevkom Mačak je že pokojen. Njegov starejši polbrat je slovenski slikar Domen Slana, ki ima sicer drugega očeta, le priimek je obdržal od matere. Že v otroštvu je začel igrati kitaro. Nižjo glasbeno šolo je obiskoval v Škofji Loki, kasneje pa je študiral kitaro na Srednji glasbeni in baletni šoli v Ljubljani. Med srednjo šolo je nastopal v jazzovski skupini Interaction jazz group ter sodeloval s skupino Quatebriga in z Big Bandom RTV Slovenija. Pri osemnajstih letih je bil sprejet na Bostonsko glasbeno šolo Berklee College of Music, kjer se je izobraževal eno leto. Študij je nadaljeval na celovškem konzervatoriju. Jan trenutno živi na Primorskem, v Strunjanu.


Leta 2005 je izšla njegova biografija z naslovom Smeh in solze, ki jo je napisal novinar Jaka Lucu.


Leta 2009 je izšel njegov novi album z naslovom Klasika kjer je priredil svoje stare uspešnice in nove pesmi s simfoniki.


Leta 2011 je prejel viktorja za najbolj popularnega glasbenega izvajalca.


Leta 2013 izda album Večja od neba


Leta 2015 izda album Dvigni krila


Leta 2018 izda že 14 studijski album Za vedno