IZŠTEKANIH 10  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Za ta dogodek sta na voljo mobilna vstopnica in print@home. Še nimate vstopnice? V nekaj preprostih korakih si lahko vstopnico naložite na vaš pametni telefon in jo plačate s kreditno kartico ali z moneto! Ali pa izberite dostavno metodo print@home in si vstopnico natisnite, kar z domačega tiskalnika. (dodatna navodila o mobilni vstopnici in print@home najdete tukaj). 
IZŠTEKANIH 10 z Juretom Longyko  


8. december 2015 ob 20h, Kino Šiška
MI2


HAPPY OL’ McWEASEL


MURAT & JOSE


SMAAL TOKK


NOCTIFERIA


SAME BABE


ROBERT JUKIČ z Nino Vodopivec in Gordano Hleb


ALL STRINGS DETACHED


BO!


NINA BULATOVIX


NATRILETNO KOLOBARJENJE S PRAHO


MONOWI TWINS


člani SIMBOLIČNEGA ORKESTRA


 


8. decembra 2015 ob 20h Val 202 v ljubljanskem Kinu Šiška znova pripravlja posebno rajžo letošnjih Izštekancev z naslovom IZŠTEKANIH 10. Soroden koncert so pod naslovom Izštekanih 20 pripravili že pred dvema letoma ob dvajsetletnici oddaje. Ker je bilo imenitno in dvorana nabito polna, so lani nadaljevali z Izštekanih 10 - in tudi letos je več kot deset dobrih razlogov za to! Vsem, ki so ali še bodo gostovali v oddaji letos in bodo decembra stepali smetano svojih nastopov, se bodo pridružili še gostje, legendarni rogaški rokerji MI2. Za češnjo na torti bodo tokrat z godali poskrbeli člani SIMBOLIČNEGA ORKESTRA. Skupek letošnjih izštekanih imen je:


ljubljanski raperski duo MURAT & JOSE; izjemni glasbeni avtor in basist ROBERT JUKIČ s projektom “Ženske” - na Izštekanih 10 bosta z njim nastopili nekdanja Tabujevka Nina Vodopivec inoperna pevka Gordana Hleb; Primorska region's own gangsta raper SMAAL TOKK; angažirani rokerji s Celjskega BO!; pesniško-glasbeni dvojec NATRILETNO KOLOBARJENJE S PRAHO, mariborski alternativci NINA BULATOVIX, keltski folkpankerji HAPPY OL’ McWEASEL, metalske legende NOCTIFERIA, vedno samosvoje in neulovljive SAME BABE, čudoviti ženski rock duo ALL STRINGS DETACHED in temačni alter countryjaši MONOWI TWINS. Vljudno vabljeni v Kino Šiška!


 


 


Odgovorni organizator prireditve:


RTV SLOVENIJA, javni zavod


Kolodvorska 2


1000 Ljubljana