Nalaganje...

Ivan Zak, Polkaholiki, DJ Nicky_R - Vstopnice

Podrobnosti dogodka

Ob dnevu žena v Slovenske Konjice premierno prihaja Ivan Zak in Polkaholiki//6.3.2020 v Šporni dvorani Slovenske Konjice


6.3. na veliki Konjiški fešti ob dnevu žena bo zadoščeno prav vsem glasbenim okusom.

LINEUP:

-IVAN ZAK:
Ivan Zak se je rodil v Zagrebu 26. aprila 1979. Da bo glasba njegova življenjska pot, je namigoval že kot šestletni deček, ko je začel igrati kitaro. Kmalu je akustični instrument zamenjal z električnim in ustanovil svojo prvo zasedbo pri 16 letih.

Ivan Zak je na Valentinovo 2012, kar je bil njegov prvi samostojni koncert, napolnil dvorano zagrebškega športnega centra prav do zadnjega kotička.

Istega leta je izdal album „Bolja od najbolje“, ki je v celoti avtorski in so ga zaznamovali brezčasni hiti, kot so pesmi: „Naučila si me“, „Tko mi te krade“, „Bolja od najbolje“, „Ilegala“, „Zbogom pameti“….

Ivan Zak je medtem postal eden najbolj iskanih hrvaških izvajalcev. Nastopa v znanih klubih in dvoranah po Hrvaški in v tujini, hkrati pa nadaljuje z uspešnicami, ki osvajajo občinstvo in top lestvice. Prav v teh dneh pa je izdal tudi svoj nov album z naslovom „Milion“.

Za začetek si privoščite:
Naučila si me - https://youtu.be/WrDJMxSKlCA
Tko mi te krade - https://youtu.be/TncVTQ3ZIpg
Milion - https://youtu.be/TnsOVDCq_b0

POLKAHOLIKI
Energični mladeniči, novi na Slovenski in Hrvaški glasbeni sceni, ki s priredbami znanih pop, yugo in rock pesmi poskrbijo, da v ritmih polke zapleše prav vsak.

Za začetek pa poslušajte:
Povej povej - https://youtu.be/2e86JNXuf9w
Venček hrvaških - https://youtu.be/OHPYICz-VAg  


Dogajanje bosta dodatno popestrila DJ Nicky_R, ki s svojo energijo in preudarnim izborom skladb skrbi, da se vedno najde nekaj prav za vsak glasbeni okus, in MC Matic Herceg-žametni glas Hit Radia Antena in animator oddaje "Znan obraz ima svoj glas" bo skrbel, da bo vzdušje naelektreno ves čas dogodka.

❓KJE❓
➡️Športna dvorana Slovenske Konjice✅

❓KDAJ❓
➡️Petek, 6. 3. 2020 ob 21.00 ✅

 

Pohitite z nakupom akcijskih EARLY BIRD VSTOPNIC saj je njihova količina omejena.