istrski maraton 2021 - Vstopnice

ISTRSKI KOLESARSKI MARATON  - Vstopnice

Podrobnosti dogodka

Istrski kolesarski maraton je največji rekreativni kolesarski dogodek v Istri. Navdušuje z edinstvenim okoljem, razgibanimi trasami za vse okuse in stopnje pripravljenosti, lepimi panoramami in pestrim spremljevalnim programom.


Podrobnosti - https://www.istrski-kolesarskimaraton.si/

POGOJI PRIJAVEZa prijavo je potrebno izpolnjevati splošne in posebne pogoje, vezane na izvedbo športnih prireditev, ki jih narekujejo aktualne omejitve za zajezitev epidemije COVID. Pogoji se lahko z odloki vlade spreminjajo.

Prireditve se lahko udeležijo vsi rekreativni kolesarji, ki so zdravi, sposobni vožnje s kolesom in stari vsaj 14 let, ali mlajši s kolesarsko licenco. Zdravniško potrdilo ali licenca niso potrebni, o zdravju se izrečejo z izjavo. Mladoletni za udeležbo potrebujejo:
  -> stari 14 in 15 let … fizično spremstvo staršev na trasi
  -> stari 16 in 17 let … pisno dovoljenje staršev ali skrbnikov, da se lahko udeležijo prireditve.
Udeležba na maratonu je možna tudi z e-kolesi, pri čemer udeleženci ne sodelujejo v razvrstitvi tekmovanja za kralja in kraljico Boršta.

Prijave so možne na spletni strani do vključno 23. septembra 2021 in pri prijavni službi na dan dogodka 2. in 3. oktobra 2021. Prijava se odda na predpisanem obrazcu, prijava pa je popolna šele, ko je tudi plačana prijavnina.

Vračilo prijavnine


Vračilo prijavnine ni možno. V primeru odpovedi dogodka zaradi objektivnih okolščin (COVID) so udeleženci upravičeni do 100% povračila prijavnine. V primeru upravičenih razlogov, za katero lahko predloži verodostojno listino (zdravniško potrdilo ipd.) je prijava možna ob zadržanju administrativnih stroškov odjave v višini 5 €.