INTERNAUTICA 2017  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Spoštovani obiskovalci in poslovni partnerji INTERNAUTICE, dragi ljubitelji morja, dobrodošli na 22. razstavi navtike, INTERNAUTICA 2017!


INTERNAUTICA - najpomembnejši jadranski navtični sejem bo kot običajno javnosti predstavil zadnje novosti in dosežke svetovne navtične industrije. Na pokritih razstavnih prostorih bodo razstavljavci predstavljali predvsem navtično opremo, ponudbo storitev, raznovrstne navtične pripomočke, športna oblačila, obutev, na zunanjih razstavnih površinah in morskih privezih pa si bodo obiskovalci lahko ogledali veliko zanimivih novosti iz sveta športnih motornih plovil, motornih jaht in jadrnic.


Letošnja INTERNAUTICA bo premierno predstavila številne modele novih motornih jaht, jadrnic in športnih čolnov ter hkrati poskrbela za predstavitev energetsko-učinkovito zasnovanih plovil in projektov, okolju prijaznih, trajnostnih in gradbeno učinkovitih tehnologij ter inovativnih pogonskih in hibridnih sistemov, ki zmanjšujejo porabo goriva in emisij v okolje.


Med novostmi, ki bodo na Internautici predstavljene premierno, lahko že danes omenimo ABSOLUTE 58 fly, BAVARIA CRUISER 34, CRANCHI E52F in E52S, ADLER YACHT SUPREMA 76 FLY, ELAN GT5, BENETEAU OCEANIS 38.1, GREENLINE 36, PRINCESS 49, EXPLORER 58 PILOT HOUSE, CAPELLI TEMPEST 570, kar je seveda le nekaj zvenečih imen letošnjih razstavljavcev.


Poleg Internautica SUP Championship 2017, ki šteje za državno prvenstvo na razdalji 16 km in velja tudi kot ena od kvalifikacijskih tekem za nastop na svetovnem prvenstvu v septembru 2017 na Danskem in tradicionalne regate starodobnih plovil in predstavitve starodobnih vozil, so napovedani številni zabavni in zanimivi družabni dogodki, med ostalim tudi predstavitve varnostnih postopkov v primeru reševanja plovil ter novosti s področja pomorske zakonodaje in izobraževanja.


Nadaljuje se izbor najboljših plovil za naslov »Jadransko plovila leta« in prav na Internautici bo ponovno organizirana razglasitev zmagovalcev za leto 2017 in podelitev priznanj.


INTERNAUTICA ponuja s svojimi sejemskimi vsebinami veliko možnosti za strokovna srečanja, razne predstavitve, športne in družabne dogodke, kar nedvomno zagotavlja odlično priložnost za spletanje novih poslovnih vezi in prijateljstev. Častni pokrovitelj Internautice, Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor, ugotavlja, da se Internautica in slovenski turizem, že vrsto let odlično dopolnjujeta in povdarja, da tovrstne prireditve pomenijo korak naprej za slovensko gospodarstvo, turizem in podjetništvo ter spodbudo za nove ideje naših najboljših inovatorjev s področja pomorstva.


Za več informacij obiščite: www.internautica.net


 


 


 


 


 


 


Odgovorni organizator prireditve


Studio 37 Advertising and production d.o.o.


Dunajska 119


1000 Ljubljana