HLADNO PIVO - Vstopnice

HLADNO PIVO

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Legendarni hrvaški rockerji Hladno pivo se vračajo v glavno šišensko pivnico. Ena najbolj priljubljenih regionalnih zasedb vseh časov se po izjemno uspešni turneji odpravlja na daljši koncertni odmor brez določenega roka trajanja, še pred tem pa bo obiskala Ljubljano. Ne zamudite morda poslednje priložnosti, da si na domačih tleh privoščite Hladno pivo!

Veteranski zagrebški zabavljači Hladno pivo so se tekom 35-letne kariere uveljavili kot ena najpomembnejših zasedb na našem območju. Avtorji tako rekoč že ponarodelih skladb, kot so »Pitala si me«, »Nije sve tako sivo«, »Zimmer Frei« in nešteto drugih, so od ostrih punk rock začetkov kultnega prvenca Džinovski z neumornim ustvarjanjem in nastopanjem prehodili pot do uveljavljenega benda, ki z lahkoto razprodaja tudi največja hrvaška prizorišča.

Tekom svoje dolgoletne kariere je skupina izdala osem studijskih plošč, zanje pobrala kup uglednih hrvaških glasbenih nagrad porin, sodelovala z glasbenimi legendami, kot sta Josipa Lisac in Edo Maajka, ter odigrala nešteto koncertov tudi v naših krajih. Nič čudnega zatorej, da se po uspešni in obsežni turneji ob 35. obletnici ustvarjanja odpravlja na premor od nastopanja v živo za nedoločen čas. V prihajajočem obdobju se bo nezgrešljivi frontmen zasedbe Mile Kekin posvetil samostojni karieri, preostali člani benda pa projektu Guerrilla Mainstream. Pred tem pa bo celotna zasedba skupaj odigrala še poslednje koncerte pred pavzo, med drugim tudi oktobra v Ljubljani. Ne zamudite – kdo ve, kdaj boste spet imeli priložnost prisluhniti Hladnemu pivu v živo.