HLADNO PIVO  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Za ta dogodek sta na voljo mobilna vstopnica in print@home. Še nimate vstopnice? V nekaj preprostih korakih si lahko vstopnico naložite na vaš pametni telefon in jo plačate s kreditno kartico ali z moneto! Ali pa izberite dostavno metodo print@home in si vstopnico natisnite, kar z domačega tiskalnika. (dodatna navodila o mobilni vstopnici in print@home najdete tukaj). Skupina Hladno pivo je eden največjih hrvaških rock bendov s kultnimi albumi Džinovski, Destka, G.A.D. in mnogimi drugimi. Ponašajo se lahko z mega koncertnim spektaklom na Jarunu v Zagrebu, kjer so nastopili pred skoraj 30.000 oboževalci!

Na koncertu v Cvetličarni lahko pričakujemo več kot dve uri glasbe, od “Džinovskega”, pa do zadnjega albuma “Dani zatvorenih vrata”, ki je s strani glasbenih kritikov že proglašen za album leta. 

Lokalni punkerji iz zagrebške Gajnice so se spoznali v srednji šoli, začeli preigravati skladbe tujih punk in hard rock skupin in ustanovili skupino Hladno pivo. Kmalu je nastal prvi album z naslovom “Džinovski” (1993), za katerega so prejeli hrvaško glasbeno nagrado porin, deset let kasneje pa priznanje Hrvaškega helsinškega odbora za medijske dosežke pri opozarjanju na problematiko človekovih pravic. Sledilo je 8 albumov, s katerimi so vsakič znova dokazovali svojo avtorsko moč in z družbeno-kritičnimi besedili postali najpopularnejša in najkvalitetnejša hrvaška skupina. V glasbenem etru so pustili uspešnice kot so "Superman", "Pjevajmo nešto ljubavno", "Šamar", "Ezoterija", "Na ovim prostorima" in druge.

Po 25-letih izjemne kariere so še vedno prijatelji in v več kot odlični formi tudi po štiridesetem letu do popolnosti odvladujejo glasbene odre. Povečini nabito polna prizorišča vseh generacij dokazujejo, da publika ceni njihovo iskrenost in predanost, frontman Mile Kekin pa zato vedno poskrbi za izdatno in energično predstavitev njihovih idej in prepričanj. V nedavnem intervjuju je povedal: »Vsi koncerti v zadnjem času kažejo na to, da je publika, poleg naših skladb, naše najmočnejše orožje, saj kamor koli pridemo, napolnijo dvorane in z nami v en glas prepevajo tako stare kot nove pesmi.« 

Najatraktivnejša hrvaška rock skupina v Cvetličarni torej nedvomno obeta enega najbolj eksplozivnih nastopov to leto!


Vir: https: //www.facebook.com/cvetlicarna.mediapark/ 


 


Odgovorni organizator:


REFLEKTORMUSIC


Lambergarjeva 1


1000 Ljubljana