HENRY ROLLINS: Good to see you 2023 - Nakup vstopnic

HENRY ROLLINS: Good to see you 2023

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Spoken word turneja

Punk rock ikona Henry Rollins, legendarni frontman Rollins Banda in Black Flag, igralec, pisatelj, aktivist in še kaj, nam bo ob prvem obisku Kina Šiška v enem svojih nepozabnih nastopov iskreno in brez dlake na jeziku govoril prigode iz svojega življenja v zadnjih letih. Ne zamudite edinstvenega večera z enim najpomembnejših likov glasbene zgodovine, zagotovo enega od vrhuncev letošnje sezone v Šiški!

Pri opisovanju Henryja Rollinsa zna hitro priti do tlačenja čim več oznak v en sam stavek. »Rollins je marsikaj,« pravi The Washington Post, "oster govorec, spovednik, provokator, humorist, celo motivacijski govornik ... s svojim klepetom navdušuje in pritegne." Na seznamu Entertainment Weekly najdemo tudi »ikona punk rocka. Spoken word pesnik. Igralec. Avtor. DJ. Je kaj, česar ta tip ne zmore?« TV Guide ga je bolj jedrnato poimenoval "renesančni človek", a če bi Henryja Rollinsa skrčili na eno samo besedo, bi bila ta nedvomno "deloholik". Ko ne potuje, ima Henry Rollins najraje neizprosen urnik, poln dela, z angažmaji kot igralec, pisatelj, DJ, pripovedovalec v filmih, voditelj TV oddaj in še kaj. Svet je med drugim prepotoval tudi kot frontman zasedb Rollins Band in Black Flag ter kot samotni popotnik z nenasitno radovednostjo.

V sklopu turneje Good To See You 2023 bo Henry Rollins bo zvesto pripovedoval o dogodkih iz svojega življenja v kratkem obdobju med zadnjo turnejo in pandemijo ter v zadnjih nekaj mesecih, ko so stvari postale še bolj čudne. Bil je milo rečeno zanimiv čas in na zalogi ima nekaj odličnih zgodb. V čast nam je, da jih bo z nami v živo delil februarja.

Organizacija: Kino Šiška.