Help! A Beatles Tribute Band  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

 


Help! A Beatles Tribute Band – skočimo v preteklost


Bazen Kranj, 19. november ob 21:00 


 


Ekipa Bazena Kranj po treh uspešnih koncertih (dva v 2013 in en v 2015) z odličnimi HELP! A Beatles Tribute Band sodeluje tudi letos. V preteklost bomo skočili v soboto, 19. novembra, ko se bo – v to smo prepričani – zgodil še en od nepozabnih koncertov, prežet z ogromnim odmerkom pozitivne energije. To je eden tistih koncertov, ki ne pozna starostnih ovir. Najmlajši udeleženec običajno ni star niti 10 let, medtem ko najstarejši zna šteti preko osem desetletij!


 


HELP! A Beatles Tribute je skupina, ki s svojim energičnim vzdušjem ter veliko natančnostjo izvaja glasbo legendarnih The Beatles. Z neoporečnimi, izjemno natančnimi in obenem energičnimi izvedbami skladb skupine The Beatles, bodo HELP! A Beatles Tribute v vas vzbudili občutek, da ste dejansko na koncertu liverpoolske četverice. Koncert vsebuje zaščitne znake skupine The Beatles, vključno s kostumografijo ter glasbenimi inštrumenti, uporaba slednjih pa omogoča rekonstrukcijo kvalitete zvoka skupine The Beatles, ki publiko ponese nazaj v šestdeseta.


 


Skupina HELP! A Beatles Tribute se redno pojavlja na odrih Slovenije, Nemčije, Švice, Belgije, Nizozemske, Španije, Avstrije, Italije, Hrvaške ter Rusije. Avgusta 2015 so bili fantje povabljeni tudi v Liverpool v Angliji, na festival Inernational Beatleweek, ter tam nastopili na devetih koncertih, marca istega leta pa v Obertauern v Avstriji, kjer se je odvijala petdeseta obletnica snemanja celovečerca skupine The Beatles – “HELP!”


 


Naj bodo festivali, koncertne dvorane, klubi, kazinoji ali poslovne zabave, HELP! občinstva ne pušča ravnodušnega. Na koncertu skupine boste lahko slišali izvedbe klasik iz zgodnje, pa vse do kasnejše ustvarjalne dobe legendarnih The Beatles, kot so Can’t Buy Me Love, Yesterday, She Loves You, I Want To Hold Your Hand, Here Comes The Sun, Hey Jude in še mnoge druge.


 


Pridite na koncert skupine HELP! A Beatles Tribute in se prepustite glasbi, ki je za


vedno spremenila svet!


 


Dodatne informacije:


www: http://www.bazen-kranj.si/dogodki/help-beatles-tribute-band-nepozaben-skok-v-preteklost/


FB: https://www.facebook.com/events/336118290076732


Promo video: https://www.youtube.com/watch?v=OK_HxwBgsiM


zemljevid: Stara cesta 25a, Kranj (http://goo.gl/xEqkfI)    


@: info@bazen-kranj.si


 


 


 


Odgovorni organizator prireditve


Društvo Bazen Kranj, kulturni center


Staretova ulica 20


4000 Kranj