helena_sk - Vstopnice ©

HELENA INTIMNO

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Spoštovani kupci!


Organizator obvešča, da je koncert Helena Intimno 13. 3. 2020 v Slovenskih Konjicah odpovedan.


Vstopnice vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina. Spletni kupci se obrnite na info@eventim.si.


Hvala za razumevanje.


 


Zaradi trenutnih razmer, ki vladajo v svetu in vladnih ukrepov v povezavi z izbruhom novega koronavirusa so zaprta vsa naša lastna in številna partnerska prodajna mesta. To pomeni, da številni kupci nimate možnosti uveljavljati pravice do vračila vstopnic za prestavljene dogodke v rokih, ki so jih določili organizatorji. V interesu vseh je varovanje zdravja in dobrobit državljanov ter izogibanje nevarnim situacijam. Skladno s tem je bila sprejeta odločitev o začasni zaustavitvi vseh vračil kupnin za vstopnice odpovedanih in prestavljenih dogodkov. Začasna ukinitev bo veljala, dokler se ne bo stanje v državi poleglo in bodo pristojni spet dovolili vračanje v javno življenje. Po koncu ukrepov za omejevanje javnega življenja v državi vas bomo obvestili o novih datumih dogodkov in terminih vračanja vstopnic.


 


Glasbena diva Helena Blagne, prejemnica mnogih festivalskih nagrad, glasbenica ki je razprodala največje slovenske dvorane in interpretka z enim najlepših in čutnih glasov, ki že 30 let osvaja številna srca poslušalcev, pripravlja vrhunski koncert. Tokrat bo na samostojnem koncertu "HELENA INTIMNO", ob odlični glasbeni ekipi skozi glasbene zgodbe predstavila številne uspešnice zadnjih let, kot tudi tiste, s katerimi se je njena pot začela. Vljudno vabljeni v petek, 13.3.2020 ob 20.00 v Dom kulture Slovenske Konjice.