HAMO & TRIBUTE 2 LOVE - Nakup vstopnic

HAMO & TRIBUTE 2 LOVE

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

Spoštovani kupci!

HAMO & TRIBUTE 2 LOVE | 22. 2. 2022 | KINO ŠIŠKA | PRESTAVLJENO

Obveščamo vas, da je koncert HAMO & TRIBUTE 2 LOVE, Kino Šiška, Ljubljana, načrtovan za 22. 2. 2022 PRESTAVLJEN. Nov termin in lokacija koncerta sta 22. 5. 2022 v Križankah, Ljubljana. Že kupljene vstopnice so veljavne za nov termin, v kolikor vam ta ne bo odgovarjal lahko vstopnice vrnete po spodaj zapisanih navodilih.

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventima: Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.

Hvala za razumevanje.