HAMO & TRIBUTE 2 LOVE 2022 - Vstopnice

HAMO & TRIBUTE 2 LOVE  - Vstopnice

datum in ura dogodka 22 feb tor 20:22

HAMO & TRIBUTE 2 LOVE

Kino Šiška, Ljubljana
razprodano

Podrobnosti dogodka

HAMO & TRIBUTE 2 LOVE

koncert

Leto 2022 bo posebno leto – leto lubezni. Hamo & Tribute 2 Love lubezen nosijo že v svojem imenu, v svoji glasbi pa nežna iskanja tega tako poznanega, a hkrati tako izmuzljivega in zapletenega čustva mešajo s strastjo, večnim rockom in bluesom. Leto 2022 bo zanje posebno leto, saj bodo 22. 2. 2022 ob 20.22 prvič predstavili svoje nove (lubezenske) zgodbe, ki bodo v letu 2022 izšle tudi na albumu z naslovom 22.

Hamo & Tribute 2 Love so nazadnje na odru Kina Šiška pred občinstvom stali leta 2017. Razprodan koncert, ki je njihovo različico blues rocka ponesel v prve vrste slovenske rock glasbe, je pokazal, da je pri nas veliko zalublenih. V Šiški so na odru od takrat res stali še enkrat, leta 2020, ampak pod posebnimi pogoji in v posebnih okoliščinah, ki so omogočale zgolj spletni prenos. In že kmalu, skoraj pet let po njihovem prvem koncertu v Šiški, se Hamo & Tribute 2 Love vračajo z novim odmerkom energije in lubezni.


Veter v jadra koncerta bodo nedvomno njihove najlepše in/ali najbolj odmevne skladbe (“Greva še mal dlje”, “Ona gre”, “Dolgo nisva pila”, “Rožice”, “Telo”, “Prva vrsta”, “Lepe stvari”, “Zabluzu” …), svež veter v sicer bogat koncertni repertoar zasedbe pa bo zapihal z novimi skladbami s prihajajočega petega albuma 22, ki bo izšel v letu 2022.

Za vse, ki boste kupili vstopnico za koncert v Kinu Šiška, pa Hamo & Tribute 2 Love pripravljajo tudi paketke presenečenj. Bodite pozorni na posebno QR kodo na vstopnici, ki vas bo peljala v intimen svet zasedbe in prihajajočega albuma 22.

Organizacija: Društvo Kozmos in Kino Šiška